2777
2789
عنوان

فردوسی

161 بازدید | 22 پست

میدونستین سال ۹۸ مجسمه فردوسی به ارتفاع ۳۸متر ساخته شد که از نظر هنری و ابعاد بزرگترین مجسمه مفاخر ادبی جهان بود. اما این مجسمه هیچوقت نصب نشد چون گفتن نباید هیچ نمادی در مشهد بالاتر از گنبد حرم باشه.

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

اینو امروز منم خوندم برا منی که مگالوفوبیا دارم یعنی ترس از اجسام بزرگ اینو میدیدم جلوم سکته میکردم البته که در هنر زیباشون و زحمتی که پاش کشیدن هیییچ شکی نیست و دمشون گرم ولی فک کنم خستگی به تنشون موند

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو امروز منم خوندم برا منی که مگالوفوبیا دارم یعنی ترس از اجسام بزرگ اینو میدیدم جلوم سکته میکردم ...

بله تلاش بی نتیجه شد

این یک چیز طبیعیه تو کل دنیا، اماکن تاریخی رو نباید در اطرافش بنایی بلند تر از اون مکان تاریخی بنا بشه ، همه جا سعی دارین دین و مذهب رو در مقابل همه چیز قرتر بدین حتی با دلایل خیالی و من در اوردی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب چرا مشهد این همه شهر دیگ هست یه جا دیگه نصب کنن

میشه بنظرت مجسمه ستارخانو بیارن اهواز نصب کنن؟

این یک چیز طبیعیه تو کل دنیا، اماکن تاریخی رو نباید در اطرافش بنایی بلند تر از اون مکان تاریخی بنا ب ...

نمیدونم چی بهت بگم 

یعنی دلم نمیخواد چیزی بگم

با این طرز فکر نباید اجازه ساخت هیچ برج و آسمانخراشی میدادن ، فکر کنم بخاطر مسائل مالی ساختش متوقف شد (البته که قوانین مشهد جدای از کشور هست ولی ...😁 ) و این عکس که گذاشتین مربوط به این قضیه نیست 

مجسمه که قرار بود ساخته بشه ایستاده  بود نه سردیس ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

@niniyar‍ این چه وضعیتیه ببینید توهین میکنه

تمام تاپیک ها سیاسی تخریب تاریخ و افراد تاریخیه 

فقد کافیه یبار دیگه سروکلت طرف من پیدا بشه فیک مجازی