2777
2789

سلام.یه پسر ۱۰ ساله دارم می‌ره اتاقش و داستان می نویسه و به من میگه ویرایش و تو کامپیوتر تایپ کن و ببر چاپ کن و به کتابخونه ها بده تا بفروش برسه و خیلی خوشحالم به نظرتون چیکار کنم منم تشویقش می کنم نمی‌دونم چیکار کنم...لطفا راهنمایی کنید که چطوری بهش بگم نمیشه 

یکیشو بزار اینجا

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا بگید نمیشه؟

بگید میشه اما باید به یه مهارتی برسی بعد یه مسیری باید طی بشه و اینا.

در مورد داستان نویسی و‌نویسندگی تحقیق کنید که با چه کارهایی میشه ب مهارت بالا رسید

در توانتون بود و خودش دوست داشت تو مسیر قرارش بدید..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب داستان‌هایش تخیلی و باید کلی هزینه کرد تا بفروش برسه

میتونه کلاس بره تا راه درست نوشتنو یاد بگیره اگه دوست داره

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

ببرش کلاس داستان نویسی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...