2777
2789
عنوان

خانمای متاهل تورو‌خدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 34 پست
نه تو یه خونه ایم

امشب برو کنارش بشین و بگو قهر دیگه بسه میخام باهات حرف بزنم هرچند دلمو شکستی ولی هرچی باشه تو همسرمی ن رقیبم ن دشنم 

با کی میخوای بجنگی مرد؟ 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس غرورم چی اصلا نمیاد آشتی. یاد گرفته من همش برم مقصر بود

عزیزم ناراحت نشوازحرفم درکت میکنم ولی خودتون مقصرین چراعادت دادین تابحث میشه شماپاپیش بزارین واسه اشتی عادت کرده اینم بدون همچی به خیانت نیس شایدغرورش اجازه نمیده

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
امشب برو کنارش بشین و بگو قهر دیگه بسه میخام باهات حرف بزنم هرچند دلمو شکستی ولی هرچی باشه تو همسرمی ...

اخه حس می‌کنم پارانویید خییلی به من شک داره. من میگم شاید خودش یه داستانی داره که اینقدر شکاکه 

عزیزم ناراحت نشوازحرفم درکت میکنم ولی خودتون مقصرین چراعادت دادین تابحث میشه شماپاپیش بزارین واسه اش ...

خب همین منم یمدت نمیرم اونم نمیاد قهرامون طولانی وحشتناک فرسایشی شده دیگه 

چجوری رفتارش که جونم برات بگه گه اخلاق شده سمتمم نمیاد یه کپه ریشم گذاشته مثل ننه مرده ها

کپه ریش باز نشونه خوبیه ، چون خیانت میکرد به خودش میرسید ، نمیدونم راه حل درستی یا نه ولی یه ماه شده تو خودت ببین میتونی بری جلو ، بری جلو اوکیه یا پس میزنتت؟

اخه حس می‌کنم پارانویید خییلی به من شک داره. من میگم شاید خودش یه داستانی داره که اینقدر شکاکه

چرا شکاکه ؟ حساسش کردی ب موضوعی؟ 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

کپه ریش باز نشونه خوبیه ، چون خیانت میکرد به خودش میرسید ، نمیدونم راه حل درستی یا نه ولی یه ماه شده ...

اخه کوچیکم کرد به من میگه خائن بخاطر یه اشتباه تو اوج جوونی خامیم تاپیکش چندتا قبل گذاشتم

خب همین منم یمدت نمیرم اونم نمیاد قهرامون طولانی وحشتناک فرسایشی شده دیگه

بروباهاش حرف بزن قهرتمومش کنین قانعش کن زندگی دوطرفه تلاشی دوتایی بایدباشه بگودنیاچه ارزشی داره

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
پس موضوع یکم پیچیده س مگه شناختی از شوهرت نداری اینکه یکماهه قهرید عجیبع چرا با مشاور حرف نمیزنی این ...

خییلی بد شده زندگیمون قهاری طولانی. بی احترامی میکنه تو قهرا نمی‌دونم چی بگم اگه بچه نداشتم ول میکردم میرفتم بخدا

اخه کوچیکم کرد به من میگه خائن بخاطر یه اشتباه تو اوج جوونی خامیم تاپیکش چندتا قبل گذاشتم

پیدا نکردم راجب چی بود ، ولی تو هم میتونی اعتمادشو جلب کنی ، نمیدونم خواهر میترسم راهنمایی غلط کنم چون اصلا هیچی نمیدونم از شوهرتو اخلاقاش که بری اشتی کنی بدتر بشه یا بهتر ولی با سیاست با محبت با ارامش شاید بتونی رامش کنی