2777
2789
عنوان

عشق وجود داره

226 بازدید | 43 پست

برای پسرا که  اصلاااااااااااا  وجود نداره 😡😡

همه اقایون از احساس و عشق هیچی نمیدونن😏😏😏

فقط فکر خودشونن

اما ما خانوماااااا عذابش میکشیم😭😭

از 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وجود نداره  اینو منی ک خیلی هدم احساسی هستم میگم عشق با رسیدن تموم میشود و با نرسیدن  ب خیالات تبدیل میشه  در واقع چیز ی نیست ک موجودیتش  همیشگی باشه 

اما تا دلت بخواد عشق و حال وجود داره 

عشقی ک  روح ادم رو گرفتار میکنه   ن پایین تنه رو    تو این دنیا نمیشه پیدا کرد 

بله ❤️

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

من حس میکنم بیشتر وابستگیه تا عشق

اما من از منبع وابستگیم‌ دور شدم

دور ودورتر 

حسم بیشتره بهش

نه اینکه زندگیم تعطیل باشه نه

ولی هروقت یادم بیافته جز یه حس ناب وعمیق 

هیچی ندارم نسبت بهش

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

عشق هست اما عشق نسبت ب جنس مخالف که صد تا فیلم و اهنگ و یه حس رویایی ازش ساختن رو قبول ندارم

به نظرم ازدواج بیشتر یه نوع گرایش قلبی و حسی چون اگه اون عشق وجود داست الان نه خیانت بود و نه طلاق 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕