سلام خانما مشکل من اینه بچم همش میره خونه همسایه جایی گ شوهرم کار میکنه اونا هم ی بچه همسن بچم دارن اونجا با هم بازی میکنن من هر کاری میکنم نمیتونم از عهده بچم بر بیام کلا ۵ سالشه پدرشو خدا لعنتش کنه اون میبره تو این زندگی عملا من حق دخالت ندارم خیلی میترسم بلایی سرش بیاد مطمئنم اونا پیش خودشون میگن این مادرش بی مسئولیته ک بچش همش میاد اینجا ولی بخدا اون روز رفتم بهشون گفتم تورو خدا دعواش کنید نذارید بیاد من از پسش برنمیام خسته شدم نه از زندگی خیری دیدم ن از شوهر اینم بچم اینطوری شده تا من چیزی هم بگم شوهرم دعوام میکنه تو هر موقعیتی طرف بچرو میگیره پسرمم یاد گرفته دیگ بهم محل نمیزاره خواهش میکنم راهنماییم کنید چکارش کنم اون خانومه ک بچم میره پیشش سه تا پسر داره بلایی سرش بیارن چی بخدا انقد فکر کردم دیوانه شدم چکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیکی با بچش بازی میکنه ولی خب زشته هر روز اونجان خانمه خودش مغازه داره طبقه بالا خونشون خودش میگ اتفاقا خوبه ک پسرت میاد چون بچه منم از تنهایی در نیاد ولی من خسته شدم هم اینکه واقعا زشته
من باهاش بازی میکنم تلویزیون هست تازه خونه مامانمم میریم اما یاغی شده من دوتا خواهر کوچیک هم دارم اونا هم میان اینجا این میره پیششون اما تازگیا فقط میره اونجا خدا کنه اون خانمه دعواش کنه دیگ نره چون میدونه باباش طرفشون میگیره حرفای من اثری نداره اصلا
واسش تایم بذار مثلن دو ساعت بره فقط در روز بعدش بیارش باباشم خب باید درک کنه بلاخره
همش تقصیر شوهرمه امروز از صبح برده هنوز نیاورده آخه این چه پدریه بخدا ک دشمنه خودش ولگردی میکنه بچه هم شده مث اون وقتی تا یک دو شب نمیاد بچه هم یاد میگیره خدا ب دادم برسه بخدا دیگ گریم گرفته