2777
2789

خانمها اکثر شما داخل تاپیک های خیانت نظر می دید خانم طلاقش رو بگیره.بعد شوهرش اگه قبول نکنه که اموالی بزنه به اسم خانم و خانم هم طلاق بگیره با ۱۴تا سکه اونم قسطی بره برا خودش مستقل بشه که راه رو برا اون زن هرزه باز کرده که راحت بیاد زندگی و خونه این بنده خدا رو تصاحب کنه و بچه هاش رو هم زجر بده.واقعا یه مورد سختی هست خدا برا هیچ کس نیاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نسخه رو بیشتر دخترای نوجوون و خیلی جوون و بیشتر مجرد می پیچن.

الان مردها دو شیفت کار می کنن نمی تونن صاحب ۴۰ متر خونه بشن. میان اینجا به یه زن با دو تا بچه زیر ۳ سال می گن طلاق بگیر.مهرتو بگیر .کار کن .کم کم خونه بخر و.....

آره شوهر نامردش مهرشو داده دست راستش. 

کارم که نگم .همینجور کاره که ریخته و منتظره این خانوما برن تصاحبش کنن

البته که مرد هرزه  اموال به اسم خانمش نمی زنه چون برا لنگه خودش می خواد جمع کنه.ولی من داخل اقواممون یه خانمی رو دیدم که بهش خیانت شد و موند سر زندگیش. روانش به هم ریخت و نرفت و موند و دو تابچه هاش رو بزرگ کرد الان شوهرش مجبور شده برگرده و اون دومی فقط به عنوان ذخیره هست البته از دومی هم بچه داره.

دقیقا من خودم درگیرش بودم و موندنو انتخاب کردم اما هر وقت یادم میاد تو تنهایی خودم اشکها میریزم ک چق ...

عزیزم خدا صبرت بده .بدترین اتفاق داخل زندگی زناشویی همین هست.

این نسخه رو بیشتر دخترای نوجوون و خیلی جوون و بیشتر مجرد می پیچن.الان مردها دو شیفت کار می کنن نمی ت ...

دقیقا

سوالای تکراری که ورد زبان همه شده

طلاق بگیر

کار کن

مهریه بذار اجرا

خانه بخر

و...

مگه یه زن و مادر چقدر قدرت بدنی داره این همه مسئولیت

رو قبول کنه

اگه بچه هارو ول کنه بره هم میگن به تو هم میشه گفت مادر

[QUOTE=383517485]الان دیگه یکی بگه ندارم .فکر کنم براش ۳ سالی یه سکه هم بزنن. تا دو سال یه سکه هم من شنیدم[/QUOT قبلا به واسطه مهریه می شد افسار این هول ها رو کشید الان همونم از دور گردنشون ازاد کردن

البته که تو این شرایط هر دوش سخته و زجرآور برای زنی که شغل و پس انداز و استقلال نداره. چه موندن  تو رابطه سمس و آزار دیدن بچه ها و چه رفتن و آزار خونه پدری و مشکلات اقتصادی و نگاه نادرست جامعه

اخی خیلی گناه داشت .ما هر روز شاهد پرپر شدنش بودیم.ولی موند و جنگید برا زندگیش

اون نجنگیده فقط همه فشارهای روانی رو تحمل کرده  بجای مال ، روان از دست داده 

اون مرد هم به چشم شوهر نمیبینه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

دقیقاسوالای تکراری که ورد زبان همه شدهطلاق بگیرکار کنمهریه بذار اجراخانه بخرو...مگه یه زن و مادر چقد ...

بحث زن و مرد نیست .بحث غیر ممکن بودن خونه خریدن با حقوق ناچیز و هزینه های بالاس.

شاید ۱۰ سال پیش ،۲۰ سال پیش شدنی بود ولی الان بعید می دونم بدون حمایت شخص ثالثی شدنی باشه