2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم برای پوستم

116 بازدید | 11 پست

من روی پوستم کلی جای جوش و اسکار دارم، راستش اعتماد به نفسم و خیلی از دست دادم. دکتر رفتم شهرمون بهم پیشنهاد داد سابسیژن و prf و میکرونیدلینگ انجام بدم همزمان. میترسم انجام بدم تغییری نکنم.

بعد یکی بهم گفت پولات و جمع کن برو یه شهر دیگه انجام بده. نمیدونم چیکار کنم، شما جایی رو میشناسید که واقعا نتیجه گرفته باشید از درمان جای جوش ها یا دیده باشید کسی نتیجه گرفته باشه؟

منم میخام🥹

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پوست اینه ی درونی بدن وکبدهستش

هر مشکلی که روی پوست مثل جوش،اسکار،کک ومک به وجودمیاد نشانه ای از مشکلی توی بدن هستش

شما به جای اینکه ریشه ی بیماری تون روحل کنید می‌خواین ساقه ش ببرید 

باید ببینید مشکل اصلی دوستتون ازچیه.

میتونم بیشتر راهنماییتون کنم

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

منم میخوام انجام بدم ولی بازم جوش فعال میزنم تو چیکار کردی واسه جوشات

من که راکوتان دارم میخورم همچنان، تموم داره میشه دوباره رفتم ویزیت گفت از الان میتونی درمانت و با کارای تهاجمی شروع کنی

برای من هورمونی بود ژنتیکم خیلی تاثیر داشتکلا اره رفتولی ممکنه قرصا رو قطع کنم برگرده ولی نه مثل ساب ...

میشه منو یکم راهنمایی کنی بخدا خسته شدم از این همه جوش

میخوام برم دکتر پوست راکوتان بنویسه وایم شما ایرانی مصرف کردی یا خارجی؟ و اینکه هرماه رفتی چکاپ؟ 

چند ماهه میخوری عوارض خاصی واست نداشت؟

:)

میشه منو یکم راهنمایی کنی بخدا خسته شدم از این همه جوشمیخوام برم دکتر پوست راکوتان بنویسه وایم شما ا ...

حقیقتا شما اول باید بری دکتر ببینید مشکلتون چیه که جوش می‌زنید، مثلا مشکلات هورمونی باعث میشه جوش میزنید دکتر بعد ازمایش و سونو قرص میده درمان می‌شید می‌بینید جوشاتونم درمان شد.

ولی برای یکی مثل من که آکنه‌ی شدید داشت و صادقانه بگم از این ادمایی که رژیم و رعایت کنم و ورزش کنم هم نبودم راکوتان مناسب بود. ولی وقتی میخوری پوستت به شدت خشک میشه، تاری دید، ممکنه خون دماغ بشید، یبوست، استخوان درد و...)البته همه اینقدر عوارض نمیدن. من همه‌اشون و تجربه کردم. برای یه نتیجه ی بهتر به نظرم قابل تحمل بود. خود دکتر مدام براتون ازمایش مینویسه که خدای ناکرده به کبدتون اسیب نرسه.

الان کلا شما هر دکتری برید هم برای اکنه حتی خارج کشور که پستاشون رو دیدم راکوتان تجویز میکنن.

منم میترسیدم اولش ولی دیگه خسته شده بودم از اون همه جوش :) می‌خواستم حتی برای یه مدت هم شده دیگه جوش نزنم.

حقیقتا شما اول باید بری دکتر ببینید مشکلتون چیه که جوش می‌زنید، مثلا مشکلات هورمونی باعث میشه جوش می ...

مرسی از راهنماییت راستش من تنبلی تخمدان و روده تحریک وذیر دارم هیچکدوم درمان قطعی ندارن همش باید کنترل کنم جوشامم گنده و التهابیه خسته ام واقعا 🥲

:)