2777
2789
عنوان

یه خونه خریدیم از مستاجر کرایه بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3412 بازدید | 176 پست
وا مگه میزان بخشش از اموالمون اجازش دست شماست؟شاید خانم دلش خواست با پول پیششون براشون سرمایه گذاری ...

اگه قرار بود من نگم چرا تاپیک باز شده؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

من والا منظورشو نفهمیدم؟میگه دروغ میگی خونه داری یا میگه دروغ میگی میخوای کرایه نگیری؟کرایه و اجاره ...

روحش اروم و قرار نداره و اصلا معنی بخشش کردن رو متوجه نیست هنوز گمونم لذت بخشیدن رو تجربه نکرده با خودش درگیره و حرفشم مثل ی ادم محترم نمیتونه بزنه و مدام توهین میکنه 

میگه اگه قراره اجاره نگیرید پس باید کل سندو بزنید ب اسم طرف😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخاد ببخشه دلش ثروتمنده ؟ پس سند ششدانگ خونه رو بزن به نام مستاجر چرا باعث بدبختی مردم میشن ؟ چرا ب ...

ببین گلم کامنت اولتو منظورتو اصلا نفهمیدم 

منظورت اینه من دروغ گفتم صابخونه ام یا دروع گفتم میخوام کرایه نگیرم؟؟؟

بیین من و شوهرم پنج شیش ساله ازدواج کردیم بچه نداریم 

خونه ذاریم ماشین داریم ولی بازم وضع مالی ما در حدی نیس کرایه نگیریم 

ی زمین داشتیم پولش شد یه خونه ۴۵ متری بدون آسانسور طبقه سوم 

دادیم مستاجر 

شوهرم میگه فکر کن این ۴۵۰۰ اصلا وجود نذاره نگیریم ازشون 

منم الان مشورت گرفتم 

کجاش دروغ بود؟

حداقل اسم امام علی رو نیارید لطفا بدون منبع و سند

امام علی جزو ثروتمندترین مردان عرب بود میتونی جستجو کنی هزار منبع هست  کسی که همینجوری همه چیزشو ببخشه مگه ثروتمند میشه؟ پس بقول شما امام علی باید به کارگرهای توی باغ خرماش رحم میکرد میگفت گناه دارن کار نکنن برن خونشون دستمزدشونم بدم دیگه چرا میگفت باید مرد کار کنه؟  یا مثلا خرماهای باغش رو مفت پخش میکرد بین مستاججرها دیگه چرا پول میگیرفت ؟ 

اگه قرار بود من نگم چرا تاپیک باز شده؟

شما اجازه داری فقط پیشنهاد بدی باید و نبایدی رو نمیتونی تعیین کنی 

شما دستوری حرف میزنی و با تمسخر

اینو دقت کن بهش تا متوجه بشی مشکل کارت کجاست

روحش اروم و قرار نداره و اصلا معنی بخشش کردن رو متوجه نیست هنوز گمونم لذت بخشیدن رو تجربه نکرده با خ ...

من برا کرایه نگرفتن دو دلم😄

تا مستاجر پیدا شد رفتم سراغ لوازم آرایش برند 

گفتم هرماه بخرم یا فیلر بزنم 😅😅

بعد بزنم به نامش 

مگه خلم

ببین گلم کامنت اولتو منظورتو اصلا نفهمیدم منظورت اینه من دروغ گفتم صابخونه ام یا دروع گفتم میخوام کر ...

خب منم جوابتو دادم اصلا ارتباطی به وضعیت مالی شما نداره مولتی میلیاردرها هم وقتی خونه ای میدن اجاره پول اجاره رو میگیرن دلیلش هم این نیست که بی رحم هستن چیزی در جامعه وجود داره به اسم حساب کتاب

شما میخای ببخشی سند خونه رو بزنید به نام مستاجر

میخای ببخشی اجاره مستاجر رو بگیر ببر سرماه بزن به خیریه

ولی اجاره نگرفتن بخشش و خوبی نیست هم برای خودت منفی هست هم جامعه و هم برای اون مستاجره بیچاره داری ظلم میکنی

شما اجازه داری فقط پیشنهاد بدی باید و نبایدی رو نمیتونی تعیین کنی شما دستوری حرف میزنی و با تمسخراین ...

به شما هم هیچ ارتباطی نداره نی نی سایت قانونش میگه فقط استارتر تاپیک میتونه موافقت یا مخالفت بکنه نخود هر آش نشو

روحش اروم و قرار نداره و اصلا معنی بخشش کردن رو متوجه نیست هنوز گمونم لذت بخشیدن رو تجربه نکرده با خ ...

مشخصه کی با توهین و تمسخر حرف میزنه تو روح منو میشناسی که میگی اروم قرار نداره ؟‌فعلا که من روی شما ریپلی نزدم شما پریدی وسط

اتفاقا اجاره بگیر ولی منصفانه؛ پدرو مادر من یه خونه ۱۳۰ متری رو از دلسوزی اجاره داده بودن به یه خانو ...

دقیقا خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

ما هم به یه نفر  پول یه وسیله دادیم که باهاش کار کنه گفتیم کار کن اگه تونستی یه مقدار از سودش رو هم به ما بده

فکر کن اونم شروع به کار کرد ما گفتیم عیب ندارد سود نگیریم ،دستش تنگه گناه داره

۱۰ سال گذشت به خدا هزار تومان نگرفتیم ،بعد ۱۰ سال گفتیم یا وسیله رو بده یا پولشو بده 

ما هم اون موقع احتیاج داشتیم به پولش

خلاصه فامیل هم بود آبرویی از ما برد ،هر چی از دهنش درومد خودشو شوهرش و بچه هاش بهمون گفتن

میگفتن فکر کن به یه نیازمند کمک کردی چرا میخوای پولشو بگیری،و بعد اون ۵ سال باهامون قهر کردن.یه بار تشکر نکردن

من برا کرایه نگرفتن دو دلم😄تا مستاجر پیدا شد رفتم سراغ لوازم آرایش برند گفتم هرماه بخرم یا فیلر بزن ...

والا به خدا دور از جون اگر خل هم میبودی که نباید خونت رو یهو ببری بدی ب کسی چون میتونی با عایدی اون خونه خرج صد تا بد بدختو بدی

والا انگار خونه رو دزدیدی که بخوای بدی بره کلا😂

حقته لوازم خوب و برند بخری و مبارکتم باشه❤

خب منم جوابتو دادم اصلا ارتباطی به وضعیت مالی شما نداره مولتی میلیاردرها هم وقتی خونه ای میدن اجاره ...

اصلا درکت نمیکنم 

چرا اینقدر بهت برخورده؟

خب میتونی خیلی آروم و مودبانه بگی بهتره کرایه بگیری 

چرا اینقدر با تیکه کنایه حرف میزنی؟

امام علی جزو ثروتمندترین مردان عرب بود میتونی جستجو کنی هزار منبع هست کسی که همینجوری همه چیزشو ببخ ...

ایشون کارگر نگرفته که خونه اجاره میده 

و می‌خواد کمک کنه اول زندگی بتونن شرایط بهتری برای خودشون محیا کنن

کلا مثال متناقض و بی‌ربطی بود 

مستاجر ایشون هم به خیال اینکه چون کرایه نداره نمیشیته بخوره و بخوابه 

کار می‌کنه تا بتونه زندگیش رو سروسامون بده و اگه ایشون سال بعد خونه‌اس رو لازم داشت بتونه جای دیگه ای رو اجاره کنه.

امام علی و پیامبر هم برای شروع زندگی و شروع کار همیشه به بقیه کمک می‌کردند حتی در حد دادن یک وسیله ساده برای شروع کارشون

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

ایشون کارگر نگرفته که خونه اجاره میده و می‌خواد کمک کنه اول زندگی بتونن شرایط بهتری برای خودشون محیا ...

اصلا اینقد با تیکه و کنایه و تمسخر حرف زد من کلا شوکه شدم