2777
2789
عنوان

یه خونه خریدیم از مستاجر کرایه بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3412 بازدید | 176 پست
این روش خیلی خوبه ولی واقعا دل بزرگی میخاد چون در آخر که پول زیاد جمع میشه و میخاد تقدیمشون کنه شیطو ...

ببین متاسفانه جمع بشه خودمو می‌شناسم پول و خودم برمیدارم 😆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین امسال ی پیر مرد کورد کل پول پیش طرفو براش طلا خریده بود بدون فیلم و تبلیغ و معلوم بود به خاطر خدا 

و بعدش خیلیا رو دیدم برای تبلیغ اینکارو کردن و فیلمشو پخش کردن اما بازم خیلی خوبه همونم خیلیا با هزار برابر بیشتر دلشون نمیاد انجام بدن ولی منظور ی پیر مرد کورد این ایده ی قشنگو داده بود که پول پیششونو طلا خریده بود روز اول و اخر سال داده بود بهشون اما اجاره رو میتونی بگیری کامل و اون دیگه با خودت بعدا هر کاری خواستی بکن باهاش

یکی از باورهای اشتباهی که در ایران باب شده، این است که مستاجر می تواند بعد از چند سال ادعای مالکیت ک ...

یارو منگول بوده پس یه سرچ ساده هم میزد تو نت خودشو به خفت خاری نمیرسوند

ببین امسال ی پیر مرد کورد کل پول پیش طرفو براش طلا خریده بود بدون فیلم و تبلیغ و معلوم بود به خاطر خ ...

خب آره گلم 

ولی واسه مایی ک خودمون تازه اول راهیم و‌پول لازم داریم نمیشه 

شک ندارم طلا بخرم یا پول جمع کنم خودم برمیدارم 

کیه از پول بدش بیاد 

یک ماه درمیون بگیر

ماهم یه صاحبخونه داشتیم یه زمانی خیلی بهمون کمک می کرد 

نیازمند نبودیم ولی می گفت جوونید پس انداز کنید باقیات صالحاتشم مال من مثلا کرایه اول گفت کادوی عروسیتون یا اسفند ماه نمی گرفت می گفت عیدیتون وقتی هم باردار شدم‌ اونکماه نگرفت گفت کادوتون برای زایمانم‌گفت کادوی بچه خلاصه که ۳ سال اونجا بودیم شاید هر سال ۵ ۶ ماه به بهانه های مختلف نمی گرفت می تونی این کارو بکنی 

اگرم واقعا می خوای ثواب کنی از سال دیگه بگرد یه آدم واقعا نیازمند پیدا کن که کلا نگیری ازش خیلی ثواب بشه برات

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
کامل بگیر مثل ما پشیمون میشی. ما یه بار به مستاجر خوبی کردیم اجاره نگرفتیم. بعد از چهارسال گفت میخوا ...

دقیقا اینجور فکر‌میکنن خبر نداره این حرف اشتباه ولی اینقدر پر رو میشن بارشون تو همون خونه میبندن و اگه یه روز بگی برو بیرون یه شر گنده برات درست میکنه چون چی فکر میکنه حق اش مفتی بشینه نمیدونه شما لطف کردی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یک ماه درمیون بگیرماهم یه صاحبخونه داشتیم یه زمانی خیلی بهمون کمک می کرد نیازمند نبودیم ولی می گفت ج ...

تصویب شد پس 

کلا نگیرم پررو میشن 

ماه اول میگم کادوی عروسیتون 

بچه دار شدن نمیگیرم

شب عیدم نمیگیرم 

مرسی

معلومه اینطور نیست خودت اصلا نیازی به این پول نداشته باشی به نظر مبلغ اجاره رو کم کن هم دل اونا شاد ...

اره خب خودم خیلی کارا میتونم باهاش بکنم 

لباس طلا فیلر بوتاکس لوازم آرایش

ممنون گلم