2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا همین طور.فقط چشما

ادمای مزخرف بدت میاد تو چشاشون نگاه کنی... یبار رفتم جایی خانمه اومد باهام حرف زد به خالم گفتم چقد یجوری بود معلومه از این زنای خرابه... گفت دقیقا همینه😐

من در ایم حد نیسم فقط بدم میاد ازش

من خیلی واسم پیش اومده زن داداشم،منشی شوهرم،دانشجو که بود هم اتاقیم،همکار،همکلاسی،همسایه.مردم نسبت به ادم سه دسته ان یا خنثی هستن یا ازت خوششون میاد یا بدشون میاد.و من قشنگ اگر کسی بخواد به دروغ خودشو خوب جلوه بده می فهمم.

دقیقا .منم خیلی ریز بینم به همچی زیادی توجه میکنم اونم نامحسوس

از طرفی حس ششم هم قویه یعنی از روز اول بگم من از این خوشم نمیاد یه مدت بگذره به همه ثابت میشه آدم خوبی نبود ولی مثلا اولین روزی ما که اسباب کشی کردیم درحد 10 ثانیه همسایه مون دیدم به مامانم گفتم واای به حال مون این هم سایه مون ب شدت فضوله مامانم گفت نه حالا من رو چه حسابی میگفتم وقتی مدیر ساختمون اومد با کارگر ها حرفش شد این زنه در خونش باز کرد نگاه کرد دیدمش اونجا فهمیدم این خیلی فضوله 

حالا بعدا زن مدیر ساختمون میگفت این زنه همسایه مون تو طبقه ماست میگفت این از آیفون دائم چک میکنه کی میره میاد به مامانم ثابت شد این فضوله 

ادمای مزخرف بدت میاد تو چشاشون نگاه کنی... یبار رفتم جایی خانمه اومد باهام حرف زد به خالم گفتم چقد ی ...

اره.منم تشخیصم توی این مورد خوبه زنای خرابو قشنگ میشه از چشماشون تشخیص داد.