2777
2789
عنوان

اول دبستان دولتی یا غیرانتفاعی

300 بازدید | 37 پست

نظرات و تجربه هانون رو میشه بگید

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

من دخترم از قبل همه چیز رو باهاش تمرین کرده بودم هم حروف رو بلد بود هم اعداد رو هم جمع و تفریق رو و فقط میخواستم تو کلاس مهارت های حضور در اجتماع رو کسب کنه واسه همین فرستادمش دولتی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اول رو در هر صورت باید پا به پای بچه تلاش کرد

خودم دخترم غیردولتی بوده الان پسرمو دولتی ثبتنام کردم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم از قبل همه چیز رو باهاش تمرین کرده بودم هم حروف رو بلد بود هم اعداد رو هم جمع و تفریق رو و ...

پسر منم بلده خوندن نوشتن حتی. 

منظورم بیشتر محیطش بود و اموزش هاشون

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

غیرانتفاعی 

البته تعداد مدارس غیرانتفاعی زیاده دنبال غیرانتفاعی خوب باشید بعضیاشون انقدر بدرد نخورن با مدرسه عادی تفاوتی ندارن . 

اما غیرانتفاعی های خوب پر از امکانات هستن حساسیت روی درس و روان بچه ها بیشتره و خیلی بهتر مراقب هستن .

من فرستادم غیرانتفاعی چون بیشتر برام این مهمه که رفتار صحیح و مناسب با بچه داشته باشن و به واسطه هزینه ای که کردم امکانات دریافت کنم و روان بچم تو سلامت کامل بمونه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پسر منم بلده خوندن نوشتن حتی. منظورم بیشتر محیطش بود و اموزش هاشون

من دوستم معلم غیر انتفاعی هست میگفت ما فقط پول میگیریم که ناز بچه هارو بکشیم و از محیط غیر انتفاعی خوب نمی‌گفت میگه بچه ها لوس میشن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اگر شرایطش رو داری تا همیشه غیرانتفاعی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

الان خیلی از مدارس غیر انتفاعی فقط پول میگیرن ولی در مورد اموزش صفرن واقعا خیلی باید تحقیق کنید ......من دولتی نوشتم چون همه هم از محیط هم از معلمه مدرسه ای که تحقیق کردم وثبت نام کردم  واقعاراضی بودن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40