2777
2789

بچه ها مثلا اگر برگردیم به ده سال پیش یک عکس ۳در۴ دختر پخش میشد یعنی بی آبرو میشد.یا اگر دختر و پسری رو توی یک محیط،عمومی حتی  باهم میدین کلی حرف وحدیث درست میشد.

الان باز اوضاع یکم بهتر شده.حتی توی شهرهای سنتی و کوچیکتر خیلی از دخترا عکس هاشون رو شیر میکنن 

میذارن پروف،روابط یکم بازتر شده نسبت به قبل

مثلا دختر پسر باهم میرن کافی شاپ وفلان..

بنظر شما اگر یک دختر وپسری که بهم علاقه داشتن و رابطه جنسی رو باهم تجربه کردن البته کامل نه

بعد توی شهر کوچیک این حرفه دهن به دهن چرخیده

البته بدون هیچ مدرکی ،مردم مدرکی ازاین موضوع ندارن

آیا اون دختر بی آبرو حساب میشه؟آیا اون دختر هرزه حساب میشه؟؟

از نظر خود من اگر رابطه برحسب علاقه دوطرف و میل کانل دوطرف بوده هیچ اشکالی نداره

اما اگر شما توی همچین موقعیتی قرار میگرفتین دیدتون نسبت به این مسئله چطور بود؟

به همین عقب برگردی میبینی زندگی و همین کسایی بردن که حرف مردم براشون مهم نبوده

حرف مردم 10 سال دیگه کجای زندگیته؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرزه نه. هرزه یعنی با همه هست.

ولی خیلی‌ها دوست ندارن مثلا دختراشون با اون دختر بگرده. یا پسرهاشون با اون پسر.

چون عواقب این‌مدلی داره، و چون ما بین مردم زندگی می‌کنیم، و چون ممکنه آسیب بزنن بهمون، بهتره مراقب بود.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

حرف مردم که نباید اهمیت داشته باشه 

منظورم اینه که : من میتونم رابطه ی جنسی داشته باشم اما ندارم چرا ؟ چون ترجیح میدم اولین تجربه ی این اتفاق با شریک زندگیم باشه نه برای اینکه میترسم مردم پشت سرم حرف بزنن .

به نظرم این دیدگاه معقولی باشه . 

در ارتباط با اون دختر هم که گفتی عزیزم ، مردم برای هر چیزی حرف درمیارن . اون دختر باید یه بررسی بکنه ببینه این ارتباط جنسی ارزشش رو داشته  یا نه . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

والا چی بگمشهر کوچیک بدیش اینکه همه چشم تو چشم هم میشن هرچقدر هم بگی نه اینطوری نیست و حرف مردم برام ...

ببینید من توی یک شهر با یک فرهنگ کاملا سنتی دارم زندگی میکنم.منطقه بلوچستان.

و حرف وحدیث توی این منطقه خیلی زیاده.حتی برای دوتا تارموی یک دختر حتی برای رژلب یک دختر حرف حدیث درمیارن.دیگه چه برسه به اینکه یفهمن دختر با پسری دوست هست و اینکه رابطه هم داشتن.

به شدت فرهنگ بسته و سنتی داریم توی بلوچستان 

و باز شهرما نسبت به بقیه شهر های بلوچستان عقب مانده تر هست.

من بعنوان یک دختر به خودم جرات دادم ابرو بردارم،موهامو رنگ بزنم،اینجا فرهنگ طوری هست با لباس بلوچی حتما باید چادر پوشید

اما من به خودم جرات دادم با لباس محلیم یک عبای جلو باز بپوشم،آرایش کنم.

نه اینکه آدم خرابی باشم.نه.و من هم یک سری خط قرمز وچهارچوب هایی دارم.

اما  از نظر من رابطه ی دختر وپسری که همدیگرو دوست دارن حقشون هست.

من کتاب زیاد میخونم.

طرز،فکرم کلا فرق میکنه.اما حرف مردم برام مهم نیست.

چیزی که اذیتم میکنه ناراحتی خانوادم هست.یعنی اونها از حرف مردم ناراحت میشن و این منو خیلی خیلی اذیت میکنه