2777
2789
عنوان

بچم هنوز راه نمیره میایین کمک🥲

142 بازدید | 14 پست

سلام به همگی

دخترم ۱۵ ماهشه ۳۶ هفته دنیا اومده

الان چندین ماهه که با کمک دیوار و مبل راه میره ولی مستقل نه

اینم بگم دو سه ماهه درگیر اسهال بدجور شد و تو این مدت نباید قطره مولتی و اهن میدادم

حدود دو هفته پیش مستقل ایستاد چند روز بعدش شدید سرماخورد و انتی بیوتیک استفاده کرد تازه امروز داروش تموم شده ولی دیگه مستقل نمی ایسته انگاری می ترسه

میگم حتما به خاطر دو سه ماهی که اسهال بود مواد مغذی بدنش کم شده و ویتامین به بدنش نرسیده

الان بهش چی بدم تقویت شه و جبران دو تا مریضی اخیرش شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکر کوپک براش بخر ویتامین آ بهش بده

ممنون عزیزم ویتامین آ بدم یا قطره ویتامین دی؟

چون دیدم اکثرا از ویتامین دی نتیجه گرفتن

نظرت درباره استئوکر چیه که کلسیم و دی با هم داره؟

گوشت کباب کن بهش بده، رون مرغ بپز ، سبزیجات و میوه جات بده

قند و شکر نده بیحالی میاره خاصیتی هم نداره

و اینکه صبور باش عزیزم، چندماه دیر و زود فرقی به حال خودت و خودش نمیکنه که دیر راه بیوفته، به سلامتیش اهمیت بده به موقع همه ی اینا انجام میشه

باهاش بازی کن، توی طبیعت زیاد ببرش که روحیه ش تقویت بشه و حال ذهنیشم خوب باشه هم زودتر راه میوفته هم به حرف میوفته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ممنون عزیزم ویتامین آ بدم یا قطره ویتامین دی؟چون دیدم اکثرا از ویتامین دی نتیجه گرفتننظرت درباره است ...

باید مولتی ویتامین نوزادان بهش بدی عزیزم، با دکتر مشورت کنی بهتره، که مناسب سن و احوالش تجویز کنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
گوشت کباب کن بهش بده، رون مرغ بپز ، سبزیجات و میوه جات بدهقند و شکر نده بیحالی میاره خاصیتی هم نداره ...

ممنون عزیزم

میدونی هیلی حال خودمم بده

دو سه ماهه از زندگی افتادم دوره بدی بود هداروشکر که گذشت اخه میدونی اکثر غذاهای مقوی هم برا اسهال بده بچم دو ماه فقط برنج و سیب زمینی خورد

بنظرت قطره ویتامین دی بگیرم بهش بدم؟ یا شربت استئوکر؟

باید مولتی ویتامین نوزادان بهش بدی عزیزم، با دکتر مشورت کنی بهتره، که مناسب سن و احوالش تجویز کنه

مولتی رو دوباره از امروز استارت زدم

اخه دیدم دکتر برا بچه هایی که راه نمیرن امپول ویتامین دی میزنه کفتم من لااقل قطرشو بگیرم و علاوه بر مولتی  بدم

دختر من ۱۷ ماهگی راه افتاد مردم و زنده شدم حتی دستشو به میز هم نمیگرفت دکتر بهش ویتامین آ داد خودمم ...

مرسی عزیزم برام دعا کن

ویتامین آ دادی قطره مولتی هم جدا دادی؟

مرسی عزیزم برام دعا کنویتامین آ دادی قطره مولتی هم جدا دادی؟

فقط آ دادم 

ولی ویتامین دی هم دادم

کلی هم میبردم افتاب بشینه

زانوهاش افتاب ببینه 

دختر عموم هم ۱۸ ماهشه تازه داره قدم برمیداره

نگران نباش

تا انتهای ۱۸ ماهگی اوکیه

ممنون عزیزممیدونی هیلی حال خودمم بدهدو سه ماهه از زندگی افتادم دوره بدی بود هداروشکر که گذشت اخه مید ...

مرغ برای اسهال ایرادی نداره عزیزم، یکم اب پزشو با برنج کته بهش بده

توی برنجش گشنیز هم بریزی خوبه مقویه

گوشت چرخی با برنج و سبزی بزار بپزه شوربا طور بهش بده بخوره،  همینا قوت داره دیگه

امیدوارم همیشه تنت سالم باشه و روحیه داشته باشی بتونی بچه تو خوب تربیت کنی❤️

ویتامین دی هم خوراکی روی غذا بهش بده، ولی اندازشو زیاد نکن، به کلیه هاش اسیب میزنه، هرچی میدی با دکتر مشورت کن

مولتی رو دوباره از امروز استارت زدماخه دیدم دکتر برا بچه هایی که راه نمیرن امپول ویتامین دی میزنه کف ...

توی قطره های مولتی ویتامین معمولا ویتامین دی هم هست، بروشور بخون که یوقت اضافی بهش ندی

زیادی ویتامین دی برای بدن بده رسوب میکنه