2777
2789
عنوان

چقدر پول بدم برای یه لپ تاپ خوب و چه مارکی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست
قیمتش چقدره؟ راضی هستی؟

دوستم داره پارسال خرید فیلم اموزشی میدید راضز بود 

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش چقدره؟

پارسال این موقع ۳۰ تومن

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

از 50 به بالا اگه میخوای لپ تاپ خوب بگیری باید برات مهم این باشه که رمش بالای 16 و سیپیوش نسل 90باشه ...

بله عزیزم یه لپ تاپ خوب میخوام که برای کارهای اداری هم به درد خودم و هم برای کارهای دانشجویی ب درد داداشم بخوره کلا یه چیز خوب باشه باهرقیمتی

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

بله عزیزم یه لپ تاپ خوب میخوام که برای کارهای اداری هم به درد خودم و هم برای کارهای دانشجویی ب درد د ...

اگه برای کار های سبک میخای 

HP victus هم برند خوبیه

HP برخلاف قیمت به صرفه ای که داره لپ تاپای با کیفیتین

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

اگه برای کار های سبک میخای HP victus هم برند خوبیهHP برخلاف قیمت به صرفه ای که داره لپ تاپای با کیفی ...

میخوام بخرم پس اینو پیشنهاد میدید؟

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

ایسوس فقط پول برنده

نه عزیزم راضیم ازش

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

اره عزیزم خودم مهندس کامپیوترم برای برنامه نویسی وکارای دیگه با HP کار میکنم

مرسی خانوم مهندس جان چقدر نیاز به راهنمایی داشتم تشکرفراوان

موفق باشید🌹

نه عزیزم راضیم ازش

انشالله همیشه  از راضی باشی گلم😊

چون من کارم همینه بیشتره لپ تاپ های که مشکل پیدا میکنه و میارن برای تعمیر همین برنده 

مرسی خانوم مهندس جان چقدر نیاز به راهنمایی داشتم تشکرفراوانموفق باشید🌹

فدات  عزیزم، انشالله همیشه موفق و پیروز باشید🙏💖💖💖