ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
۱۶ هفته بود هنوز روح بهش دمیده نشده بود یعنی اونم توی اون دنیا وجودش رو خواهم دید؟
بله حتما روح داشته
حدیث پیامبر هست عزیزم که بچه هایی که بی گناه سقط میشن اون دنیا میبینیم و شفاعت مون رو میکنند ، منم دلم به همین خوشه
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
اتفاقا من خیلی آدم مذهبی هستم اما یه استادی داشتم میگفت بعضی سوره هارو زیاد بهش پیله کنی کارت گره م ...
وای توروخدا راست میگی ؟ ینی دگ قران نخونیم ؟؟؟؟
من سوره تاقعه میخونم ینی نخونم توروخدا بگو ک اشتباه داری مینس و حرف استادت به چیز دگ بوده 🥺🥺🥺🥺🥺 شاید علت سقط شمام چیز دگ بوده ب قران ربط نداشته شاید خودت طلسم داشتی یا مثلا قرانو با بدن پاک و غسل کرده میخوندی؟