2777
2789
عنوان

به خوندن سوره حجرات بدبین شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 56 پست

در کنار قرآن خوندن حتما باید یه سری پرهیز و یه سری تغذیه سالم  که پیشگیری از سقط میکنه باید داشته باشی این کانالی که گفتم همه توصیه های ائمه هست و خیییلییی موثره برای من مشکلی که نیاز به جراحی داشت با این دستورا رفع شد من ویزیت تلفنی شدم شما هم حتما استفاده کن ان شاءالله شما هم جواب میگیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هزاربار قران خوندم بختم باز نشد

بهتون یکی رو معرفی میکنم که خیلی کارش درسته و اگه مشکل ماورایی برای بسته بودن بختتون باشه بهتون میگه و درمانش رو هم میده 

اسمش آقای عرفان سهرابی هست 

هم اینیستا داره هم تلگرام هم ایتا 

از اساتید بزرگ قم هستن 

روحانیه و اگه اسمش رو سرچ کنی میاره

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

هر سوره ای موکل دارهحالا نمیدونم سوره حجرات برای چه کاری خوبهمن توی بارداری کل قرآن رو آروم آروم ختم ...

منم هروقت باردار شدم دلم میخواد روزی یکی دو صفحه قرآن بخونم و تا آخر بارداری ختم کنم 

خیلی عالیه و بچه ذاتش هم تاثیر می‌ذاره

و صالح و باایمان میشه 

شاید مصلحت نبوده عزیزم ربطی به سوره نداره منم تازگیا سقط داشتم درک میکنم چقدر سخته ان شاالله به زودی ...

ان شالله 🥲 ان شالله خدا برای شما هم یه نینی سالم و صالح عنایت کنه منم همینطور 

اولی که سقط شد خیلی میترسیدم برای بارداری اما دومی که همه چیزش طبیعی و عالی پیش می‌رفت پر از حال خوب و امید بودم اما در اوج حال خوب ناامید شدم 

و تمام دنیام روی سرم خراب شد 

هنوز هم بعد از پنج ماه براش گریه میکنم 

سلام عزیزم واقعا متاسفم ان شاءالله به حق امام جواد خدا به زودی بهتون اولاد سالم و صالح بده.حدیث پیام ...

ممنونم ازتون

علت سقطتون چی بود ؟ 

من هم میخوندم هرروز بدون استثنا 💔

برای درمان یه سری به این کانال بزن کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر توی ایتا خیلی از مشکلات رو درم ...

ممنونم لطفا آدرس کانال رو محبت کنین

سلام عزیزم درمورد نوشتنش نمیدونم من تو بارداری هام هرروز میخوندم.

سلام گلم آهان ممنونم پس باید بخونیم ببخشید من اشتباه فکر کردم شما گفته بودین بنویسیم 

شما الان باردارید لطفا با دل پاکتون برامون لطفا دعا کنید اگر بازم خدا صلاح دونست و بهمون بخشید تا آخرش صحیح و سالم  برامون بمونه 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ان شالله 🥲 ان شالله خدا برای شما هم یه نینی سالم و صالح عنایت کنه منم همینطور اولی که سقط شد خیلی م ...

ممنونم مهربونم 

آخی عزیزم درسته خیلی سخته با تمام وجود درک میکنم 

منم با اینکه چهار ماه گذشته هر موقع یادم میفته اشکام سرازیر میشه 

در عوض اون دنیا براتون شفاعت میکنند و جاشون عالیه 

الهی که خدا براتون جبران کنه و به زودی اولاد سالم و صالح ببخشه به حق امام جواد و تا آخرش براتون حفظ کنه 🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ممنونم ازتون علت سقطتون چی بود ؟ من هم میخوندم هرروز بدون استثنا 💔

ایست قلبی کردش عزیزم.

توکلت به خدا باشه از رحمت خدا ناامید نشو گلم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام گلم آهان ممنونم پس باید بخونیم ببخشید من اشتباه فکر کردم شما گفته بودین بنویسیم شما الان باردار ...

خواهش میکنم عزیزم عیبی نداره.

ان شاءالله خدا یاری کنه و یادم نره سر زایمان براتون دعا میکنم خدا به شما و استارتر عزیز به زودی اولاد سالم و صالح بده.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهش میکنم عزیزم عیبی نداره.ان شاءالله خدا یاری کنه و یادم نره سر زایمان براتون دعا میکنم خدا به شم ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنید 💚

الهی شما هم به سلامتی و دلخوشی و خیلی راحت زایمان کنید به حق امام جواد علیه السلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم