2777
2789

من ازژل لایه بردار دیشب استفاده کردم ولی اصلا پوسته پوسته نشد صورتم آیا طبیعیه؟

میام میخونم کامنتارو🌷😘

ژل لایه بردار اگه پوست صورت رو پوسته پوسته کنه اصلا خوب نیست یعنی ب پوستت نمیسازه

خود ژل باید روی صورت وقتی دست میکشی حالت فیتیله ای جمع بشه

شبها استفاده بشه که نور ب صورت نخوره

آبرسان و ضدآفتاب هم واجبه تو دوره مصرف

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

ژل لایه بردار اگه پوست صورت رو پوسته پوسته کنه اصلا خوب نیست یعنی ب پوستت نمیسازهخود ژل باید روی صور ...

عه جدی میگی عزیزم.یعنی وقتی ژل وزدم خودم دست بکشم توصورتم؟یابزارم خودش روندشو طی کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه جدی میگی عزیزم.یعنی وقتی ژل وزدم خودم دست بکشم توصورتم؟یابزارم خودش روندشو طی کنه؟

دکتر ب من گفت ژل لایه بردار فقط یکبار در هفته استفاده بشه 

صبح تا شب بمونه 

صبح با شوینده ملایم بشورم آبرسان و ضد آفتاب استفاده کنم 

لازم نیست دست بکشی اصلا ژل خودش جذب میشه

دکتر ب من گفت ژل لایه بردار فقط یکبار در هفته استفاده بشه صبح تا شب بمونه صبح با شوینده ملایم بشورم ...

شما بیشترمیدونی گلم ممنون جوابمو میدی🌷میگم بنظرت نیازه ازترمیم کننده هم استفاده کنم؟

شما بیشترمیدونی گلم ممنون جوابمو میدی🌷میگم بنظرت نیازه ازترمیم کننده هم استفاده کنم؟

خواهش میکنم 

دکتر که هیچ ترمیم کننده ای ننوشت فقط تاکید کرد روی آبرسان و ضدآفتاب

بهتره سرخود مصرف نکنی و با یه پزشک مشورت کنی