2777
2789
عنوان

کارت هدیه

45 بازدید | 8 پست

دوستان من یه کارت هدیه ۱ میلیونی دارم امروز رفتم عابر بانک پول توش جا به جا کنم  یعنی باز کرد  صفحه عابر بانک وقتی موقع پردازش  میزد رمز اشتباه جا به جا نشد کنم الان باید چیکار  کنم؟ رمزش هم‌روش نوشته ۱۲۳۴ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

شما این پیام رو در pv بمن دادین:

سلام ببخشید یعنی چی ؟یعنی رایگان ۵ میلی گرم   طلا میدن؟ 😐💔  مگه میشه اینطور چیزی؟

اینجا جواب میدم خدمتتون

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بله به اندازه ۵ میلی گرم طلا میاد در اکانت شما و بعدا با ار عصو کردن ، ۱۰ میلی اصافه میشه.

خدا رو شکر من دریافت کردم حتی برداشت کردم مبلغش رو

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

اسکرین میزارم براتون