2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

98 بازدید | 14 پست

واقعا چیز وحشتناکیه کاش حواسمون ب خانمایی ک تازه زایمان کردن باشه کاش اقایون خانماشونو تو این دوران بیشتر دوست داشته باشن اثراتش تا مدتها از بین هم نمیره کاش باهم مهربون باشیم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

وحشتناکه . شوهر من بجا درک کردن میرفت رفیق بازی . هیچ کمکی نداشتم . ساعت یک شب برمیگشت با اخم و تخم یجا دیگ میخوابید سر میکرد تو گوشی و مبخندید . منم کلا رفتارم باهاش سرد شده الان و اون همش دورم میپلکه ولی چ فایده 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل زایمان هیچ نشونه ای نداره؟که مثلا متوجه بشیم بعد از زایمان دچارش میشیم؟

فکر نمیکنم ولی اگر در موقع زایمان رفتار خوبی باهاش داشته باشن حین بارداری دچار نمیشه 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بگردم الهی یکم روحیتو شادتر کن شاید کمکی بشه

باشگاه میرم بیرون میرم یه مدت خوبم دوباره برمیگرده دکتر هم رفتم دارو میخورم یه چند ماه روال میشم ولی دوباره بهم میربزم 

البته من چون مشکلات حل نشده دارم تشدید میشه هی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

منم همینطور. هرکی میبینه میگ چقد پژمرده ای چرا مث قبلنا ب خودت نمیرسی نمیگی نمیخندی ....

کاش قبل از بچه دلر شدن به مردها یاد میدادن باید چطور با همسرشون بعد از زایمان رفتار کنن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

باشگاه میرم بیرون میرم یه مدت خوبم دوباره برمیگرده دکتر هم رفتم دارو میخورم یه چند ماه روال میشم ولی ...

ارهومیفهمم منم همینم همش قبلیا یادم میاد ولی هربار این فکرا اومد تو سرت مدیتشین کن و بگو گذشته تموم شده رفته هیچ چیز از من ارزشمندتر نیست پس من بیخووی غصه نمیخورم 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ارهومیفهمم منم همینم همش قبلیا یادم میاد ولی هربار این فکرا اومد تو سرت مدیتشین کن و بگو گذشته تموم ...

مدیتیشن زیاد انجام میدم