2777
2789

برامن ارامشش بیشتره خونه بابام خیلی اذیت بودم 

شوهرم وضع مالیش خوب نیس یه خونه پنجاه متری داریم ولی خیلی خوبه دوتا بچه دارم خدایاشکرت توخیلی خوبی شیرین ترین لخظه هام کنار بچهامو عشقمم 

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

خدا رو شکر که خوبه زندگیت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مجردم ولی اره بلاخره بهتره هرچیه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خونه شوهر بهتره. خونه زندگی داری بچه داری ارامش. عالیه . کاش منم تجربش کنم امسال. تنها ارزومه😓

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بستگی به شرایط خونه پدری و شوهر هر کی داره خونه پدری من مسولیت هام کمتر بود تو حاشیه بودم مهمون بیاد بره من مسئولیت خاصی نداشتم از لحاظ مادی دوتاشم خداروشکر خوبن و کم و کسری نداشتم و از لحاظ اخلاقی هم خوب هستن باهام

میمونه از لحاظ معنوی و روحی ارامش خونه متاهلی بیشتر خودتی و همسرت دونفری تصمیم میگیری هرکاری میخایی بکنی میکنی

اره بهتره بنظر منم ازادی بیشتری داری