2777
2789

سلام بچه ها کی آمپول hcg بعد از تخک گذاری استفاده کرده؟

من 17 بهمن روز تخمک گذاریم بود  قبلش یعنی 15 بهمن 2 تا امپول زدم . 5 روز بعد تخمک گذاری یعنی 22 بهمن هم یه دونه

کسی این مدلی بوده؟

بعد اثر این آمپول تا چند روز میمونه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زدم دکتر گفت ۳۶ ساعت بعد تخمک آزاد میشه ۲۴ ساعت هم فرصت داره بارور بشه اگه نشد ازبین میره 

خب منم 2 تا قبلش زدم که دکتر گفت 36 ساعت بعد اقدام کنید اما یکی دیگه هم داد برای 5 روز بعد؟؟؟ این امپول سوم که مال بعد تخمک گذاریه نمیدونم برای چی هست و اثرش چقدر میمونه

خب منم 2 تا قبلش زدم که دکتر گفت 36 ساعت بعد اقدام کنید اما یکی دیگه هم داد برای 5 روز بعد؟؟؟ این ام ...

شاید پروژسترونه برای لانه گزینی دیگه باید صبرداشته باشیم و منتظر موعد پری باشیم انشالله که نیاد هههه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

خب منم 2 تا قبلش زدم که دکتر گفت 36 ساعت بعد اقدام کنید اما یکی دیگه هم داد برای 5 روز بعد؟؟؟ این ام ...

پرژسترون بوده به منم داد برای لانه گزینی لازمه..انشاالله که نتیجه بگیری

برای مامان شدنم دعاکنین دوست جونام😊😊😘😘

بچه ها منم اینماه کلومیفنو امپول اچ سی زدم فولیکم 22و12بود الان 16روز از امپول اچ سی میگذره دوروز پیش بی بی زدم منفی شد یعنی من باردارنیستم؟27موعدمه ممنون میشم جوابمو بدید خیلی نگرانم  من همین الان عضو سایت شدم 

بچه ها منم اینماه کلومیفنو امپول اچ سی زدم فولیکم 22و12بود الان 16روز از امپول اچ سی میگذره دوروز پی ...

بنظرم برو آز بده . زودتر خیالت راحت بشه

به بی بی چک نمیشه خیلی اعتماد کرد