الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چطوري؟ چ عالي راهشو بمنم بگو😞هيچ لباس ي نميتونم بپوشم همه اندامم ضايع بيرون ميزنه شوهرمم ميگ فقط چا ...
ب خاطر سلامتی هم شده کم کن اضافه وزنو ...من خودم تو مدت ۴ماه این وزنو کم کردم ..یک درمیان باشگاه و شنا میرفتم .روزی دو فنجان چای سبزورژیم کالری شماری با برنامه کرفس هرچی میخوردم کالریشو حساب میکردم
شام نُون و پنير يا اوتميل ناهار غذائي معمول يا كمتر صبحانه هم صبحانه معمول ميان وعده هم نميخورم
خب رژیمی ک برا لاغریه ب این صورته که باید حتما ی وعده پروتیین مثل سفیده تخم مرغ .گوشت .ماهی.مرغ.سویاو..توش باشه ..نونو برنج سفید حداقل کاهش..قبل ساعت ۸دیگه شامو خورده باشی..بعد صبحانه پر انرژی تر و پرحجم تر....ناهار معمولی ااما شام کم و سعی کنی ببشتر با سالاد خودتو سیر کنی..میان وعده هم حتما بخور ولی کم مثلا ی میان وعده ۱۰تا بادوم باشه یا یک واحد سیب ..چون اینطوری متابولیسم بالاترمیره