2777
2789
اضافه وزنت چقدره؟بیا لاغر کن ...من اراده کردم از وزن ۸۰ خودمو رسوندم به ۶۷ ...این ۷ تا هم ‌ک  م ...

عزیزم چه رژیمی گرفتی

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
اضافه وزنت چقدره؟بیا لاغر کن ...من اراده کردم از وزن ۸۰ خودمو رسوندم به ۶۷ ...این ۷ تا هم ‌ک  م ...

چطوري؟ چ عالي راهشو بمنم بگو😞هيچ لباس ي نميتونم بپوشم همه اندامم ضايع بيرون ميزنه شوهرمم ميگ فقط چادر بپوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوري؟ چ عالي راهشو بمنم بگو😞هيچ لباس ي نميتونم بپوشم همه اندامم ضايع بيرون ميزنه شوهرمم ميگ فقط چا ...

ب خاطر سلامتی هم شده  کم کن اضافه وزنو ...من خودم تو مدت ۴ماه این وزنو کم کردم ..یک درمیان باشگاه و شنا میرفتم .روزی دو فنجان چای سبزورژیم کالری شماری با برنامه کرفس هرچی میخوردم کالریشو حساب میکردم

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍
ب خاطر سلامتی هم شده  کم کن اضافه وزنو ...من خودم تو مدت ۴ماه این وزنو کم کردم ..یک درمیا ...

من خودم ي هفته دمنوش هاي نيوشا با ي ساعت پياده روي تند ميرم اما دريغ از يك گرم فقط ٥٠٠گرم كم كردم

٣٥٠تومنم پول نيوشا دادم

من خودم ي هفته دمنوش هاي نيوشا با ي ساعت پياده روي تند ميرم اما دريغ از يك گرم فقط ٥٠٠گرم كم كردم ٣ ...

غذایی ک میخوریم رعایت میکنی؟؟؟

پروسه وزن کم کردن=کالری دریافتی کمتر از کالری مصرفی باشه

مربی من میگه ورزش فقط ۳۰ درصده راهه اون ۷۰ درصد ب تغذیه برمیگرده

کم خوری البته تو این مدت ی بار کانادایی گرفتم و ۴کیلو کم شدم

منم تقریبا 3 هفته است کالری شماری میکنم 4 کیلو کم کردم ولی چون شیر میدم نمیدونم رژیم کانادایی یا جی ام بگیرم

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
 غذایی ک میخوریم رعایت میکنی؟؟؟ پروسه وزن کم کردن=کالری دریافتی کمتر از کالری مصرفی باشه مربی ...

شام نُون و پنير يا اوتميل ناهار غذائي معمول يا كمتر صبحانه هم صبحانه معمول ميان وعده هم نميخورم

شام نُون و پنير يا اوتميل ناهار غذائي معمول يا كمتر صبحانه هم صبحانه معمول ميان وعده هم نميخورم

خب  رژیمی ک برا لاغریه   ب این صورته که باید حتما ی وعده پروتیین مثل سفیده تخم  مرغ .گوشت .ماهی.مرغ.سویاو..توش باشه ..نونو برنج سفید حداقل کاهش..قبل ساعت ۸دیگه شامو خورده باشی..بعد صبحانه پر انرژی تر و پرحجم تر....ناهار معمولی ااما شام کم و سعی کنی ببشتر با سالاد خودتو سیر کنی..میان وعده هم حتما بخور ولی کم مثلا ی میان وعده ۱۰تا بادوم باشه یا یک واحد سیب ..چون اینطوری متابولیسم بالاترمیره