2777
2789

من میخام ببخشمش به مادرم 

دیشب بعد مدتها تصمیم برای ادامه مقاطع بالاتر

ودوره وکارگاه وهزینه از جیبم گذاشتن

گفت‌نمیتونی بری تو کار درمان نمیکشی روحیه فلان داری درامدا کمه گفتم اره من صفر تجربه حداقل ۱۰۰ باید بدن اره درست

گفتم چشم سر هیچ کاری نمیرم مهندس قشنگ‌منی تو تو برو ب کار مورد علاقت برس من باقالی پلوتو میپزم

از بچگی هوش وقدرت تحصلیمو تحقیر کردن خانواده بدون معلم ریاضی تجدید تجدید اخر شدم معدل الف دانشگاه ترمای مختلف ترم تابستون فشرده

الانم عشقم همسرم فکرمیکنی بی کفایتم تو اجتماع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی راس میگن کار درمان سخته من کارو ول کردم همش یه درسه از درسم فقط یه تز مونده اونم گشادیم میشه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ولی راس میگن کار درمان سخته من کارو ول کردم همش یه درسه از درسم فقط یه تز مونده اونم گشادیم میشه

رشتت چیه

من علاقه دارم حتی نذاشت تست کنم‌ ک میتونم یا ن ب عهدم بذاره

رشتت چیهمن علاقه دارم حتی نذاشت تست کنم‌ ک میتونم یا ن ب عهدم بذاره

یکی از شاخه های پیرا میخونم 

قبل ازدواج چی اصلا نرفتی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکی از شاخه های پیرا میخونم قبل ازدواج چی اصلا نرفتی

مدرکمو تازه گرفتم دنبالش نمیرفتم چند وقته فکر ارشد ودرمان اعتیاد افتادم چندساله تو فکرمه همسرم گفت تحملت کمه نمیخام بری من برات کارمیکنم نرو

یا دکترا بگیر مطب از خودت یا کارمند کسی نشو