2777
2789
عنوان

خواهر ناتنیام

292 بازدید | 21 پست

۳ تا خواهر ناتنی دارم از مادر سوا بابام دوتا زن داشته من جدام از من بزرگترن بچه دارن  هرکاری میکنم باهاشون از صمیم قلب اوکی شم نمیشه . بین خودشون یه چیزایی هست نه اینکه خوبه خوب باشن باهم دعوا دارن 

ولی یه حسی .... ازشون انرژی منفی میگیرم . چون فرق گذاشتنشونو میبینم .

هزاربار میگن ما تورو از خودمون میدونیم تو از ما فاصله میگیری . .... 

ولی تو عمل اینو نشون نمیدن بارها این رفتارو ازشون دیدم  گفتنی ام یجوری برخورد میکنن مقصر من میشم 

من تنهام مجبورم برم سمتشون بخاطر دخترم خودم 

ولی ..... 

مثلا دیروز یکی از خواهرم پسرش تو رستوران کار میکنه واحساس میکنم درونن از من بدش میاد  . غذا اورده بود اینم یه قابلمه بزرگ به دوتا از خواهرام داده بود جز من 

بخدا من بخاطر شکم ناراحت نیستم ناراحت فرق گذاشتنشونم . یا اینکه هروقت مشکلی داشتم هیچوقت کنارم نبودن تنهام گذاشتن بعد گفتن مقصر خودتی هزار تا دلیل غیر قابل حضم اوردن  

یا اینکه کاری میکنن واسم اونقققققدر منت میزارن پشیمون میشم 

متاسفانه خوانواده همسرم هم همینن با یکم تفاوت 

اگه تنها نبودم هیچوقت سمتشون نمیرفتم 

وای که چه قدر سخته 

خداروشکر خدا بهت یه دختر داده 

به نظرم اگه میدونی انرژی منفی دارن نرو و بیا

آدم تنها باشه بهتره تا اینکه با رفت و امدش خودشو و روحشو اذیت کنه 

نهایت سال تا ماهی یه زنگ بهشون بزن 

خدای تو هم بزرگه عزیزم 

نگران تنهاییت نباش 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای که چه قدر سخته خداروشکر خدا بهت یه دختر داده به نظرم اگه میدونی انرژی منفی دارن نرو و بیاآدم تنه ...

اینکه یجوری میچینن مقصر منو جلوه میدن من از جون دلم باهاشون خوبم ولی یه رفتارایی ازشون میبینم سرد میشم فاصله میگیرم میگن اره مارو تحویل نمیگیری خودتو میگیری از ما بدت میاد بعد منم نمیتونم این رفتارا شونو بهشون بگم چون جبهه میگیرن

اینکه یجوری میچینن مقصر منو جلوه میدن من از جون دلم باهاشون خوبم ولی یه رفتارایی ازشون میبینم سرد می ...

بگو من که هستم شما نیستید 

بگو درگیر مدرسه دخترمم 

نهایت دو ماهی به بار در ارتباط باش 

نمیخوام ناراحتت کنم ولی پدر و مادر من جدا شدن پدرم مجدد ازدواج کرد تا قیام قیامت نمیخوام بچه ی اون زن رو ببینم خالا خوبه اونا با وجود اینکه مادرشون طلاق هم نگرفته بوده پدر شما اومده با مادرت و به قولی سر خونه زندگی اونا آوار شده باهات حرف میزنن شما بهتره خودت فاصله بگبری بهترین موجود کره زمین هم که باشی بازم حتی نمیتونی یه دوست معمولی باشی برا اونها 

اینکه یجوری میچینن مقصر منو جلوه میدن من از جون دلم باهاشون خوبم ولی یه رفتارایی ازشون میبینم سرد می ...

کلا خواهربرادرای بزرگتر زن  بابا بدشون ازماکوچیکترامیاد ازبس مامظلومیم

من حتی پدرم هم فوت شده برادرم به دختر اون زن کمک میکنه مالی من اصلا و ابدا چون حقوق بابام رو میگیرن اصلا دوست ندارم باهاش حتی تو یه خیابون رو در رو بشم حتی میگم پدر و مادر من جدا شده بودن یه بارم دنیا رو از چشم اون خواهرای بی گناهت ببین که حوس پدرت اومده روح و روان اونا رو زخمی کرده آنقدر هم خودخواه نباش اونا مسئول تنهایی تو نیستن مادرت نباید پای تو رو بی گناه به این دنیا باز می‌کرد 

نمیخوام ناراحتت کنم ولی پدر و مادر من جدا شدن پدرم مجدد ازدواج کرد تا قیام قیامت نمیخوام بچه ی اون ز ...

یجوری واقعا حرف از دل اونا زدی . راست میگی من هرچقدرم خوب باشم باز نمیتونم تو دل اونا جا باز کنم  چون دل اونا پراز کینه نفرت از منه چون فکر میکنن حقشونو خوردم 

یجوری واقعا حرف از دل اونا زدی . راست میگی من هرچقدرم خوب باشم باز نمیتونم تو دل اونا جا باز کنم چو ...

دقیقا همینه اگه تو نبودی اگه مادرت زن پدرت نشده بود رفاه اونا بیشتر بود قبول کن الان همسر خودت بره زن دوم بگیره چه حالی میشی؟داغون نمیشی؟غم و اندوهت رو تربیت بچه ات تاثیر نمیزاره؟اونا تو یه جو پر از غم و اندوه و پرخاش بخاطر مادر. تو زندگی کردن چه بخوای چه نخوای اگه مادرت نبود اونا خوشبختی بیشتری رو تو اون زندگی داشتن