2777
2789
عنوان

مامان ها شما رو قسم میدم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی براش دعا کن اصلا کاش نمیزدماین خودش ضعیفه همین طوری

نه خوب کاری کردی زدی،منم ماه پیش زدم،ببین این واکسن آخری لامصب اینطوریه،تا یه هفته خوب میشه،نترس،دختر منم خیلی خیلی حالش بدشد،فقط نزار تبش بره بالا هواست باشه

عزیزم

حالتو درک میکنم مادر بودن سخته واقعن

خدا به کوچولوت زودی سلامتی بده نگرانش نباش

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
پس چکنم

نه پروفن اکه دکتر داده بده،چه اطلاعات غلطی میدن خیلیا،شربت ایبوپروفین جلو تشنج رو میگیره،پسر من هیچ وق تبش زود پایین نمیاد،تا۴۰میره تانیم ساعت،همه ی دکترا ایبوپروفین مینوشتن که حتما بده تشنج نکنه،دکتر هرچی داده سروقت بده

این هیچی نمیخوره اسهال هست

دختر منم بخدا نمیخورد،فقط مایعات دادم بهش،ببین شیرموز درس کن بده،شکر کم بریز خیلی کم،مقوی هم هس،آب سیب بهش بده زود زود،ماست بانعناع زیاد،

سرشو گرم کن،شده گوشی بده دستش فیلم غذاخوردن بچه هارو براش بیار یولشکی بهش بده،من سوپ درس کردم میکس کردم  آبکی شد،بهش میدادم،فقط دو قاشق میخورد

طبیعیه این واکسن اینطوری میکنه،دخترمنم لاغرو بدغذاس زیاد اینم بدترش کرد

دختر منم بخدا نمیخورد،فقط مایعات دادم بهش،ببین شیرموز درس کن بده،شکر کم بریز خیلی کم،مقوی هم هس،آب س ...

اگه اسهال نبود بازم یه خاکی تو سرم میریختم

مرسی گل 

خیلی لطف کردی 

براش دعا کن 

امروز بیادش باش

برام خواهری کن

اگه اسهال نبود بازم یه خاکی تو سرم میریختممرسی گل خیلی لطف کردی براش دعا کن امروز بیادش باشبرام خواه ...

نه اون الان بااسهال،آب بدنش کم شده،باید مایعات بدی بهش،آب سیب قطع میکنه اسهالو،شیرموز،خودش مقویه براش،جون میگیره،تبشم بالا نمیبره اصلا،آب جوشیده خنک بهش بده زود زود،

آب بدنش کم شه خطرناکه،من اونارو برااسهالشم گفتم

چشم دعاش میکنم