2777
2789

الان که بزرگم شدیم میده 

بابام رفته بود مسافرت سه تا وسیله خرید بود اسمشونو نمیگم ممکنه شناسایی شم

واسه منو خواهرم و مامامم دوتاشونو داد به خاله هام یکی رو گذاشته با هم استفاده کنیم اصلا ازم نپرسید که میدی مال خودتو یا نه 

بعد گفتم چرا مال منو دادی گفت تو نامزدتم چیزی میخره فقط مال توعه باباتم میخره فقط مال توعه

یعنی چون نامزد دارم بابام حق نداره واسم چیزی بخره😖

حالا اگه بابام واسه خواهرای خودش میخریده قشقرق به پا میکرد

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بگیر قایم کن دفعه بعدی مال خودتو

تا کی قایم کنم

اصلا خبر نبودم که داده به خواهرش

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاله ما تا بود فقططط عامل جنگ دعوای بیشتر مادر پدرم بود 

وقتی هم مرد بچه هاش کم اسیب بما نزدن

بعضی وقتا خاله از عمه بدتره بعضی وقتا عمه میارزه به صدتا خاله

من دوتا خاله دارم..یکیشون دلسوزه و وضع مالی شوهرش خوبه..‌بچه هاش ادمای معمولی هستن و برای گرفتن مدرک زحمت نکشیدن..واسه داشتن سرمایه دست و پا نزدن اما خاله م طوری از این بچه هاش تعریف الکی میکنه انگار ناف اسمون پاره شده و اینا ازش ریختن پایین...تازه بیشتر تعریفاش دروغه...بچه تر که بودم فکر میکردم اینا خیلی خاصن...اما متاسفانه مامان من از ما تعریف چندانی نمیکرد..دانشگاه دولتی قبول شدیم به یه ورش نگرفت و در عوض درس خوندنه بدون کنکور اونا توی دانشگاههای نامعتبر رو مدام تمجید میکرد...من توی یه رشته ی ادبی دهها رتبه کشوری و استانی و کلی تندیس و لوح افتخار دارم.اما بازم به چشمش نیومد...استخدام رسمی دولتم و شغل دوم پردرامدی دارم اما همچنان از بچه های خاله م تعریف میکنه..اشپزیم خیلی خوبه اما اونا نون و پنیر و سبزیشونم خاصه براش....

یه خاله هم دارم بنده خدا سرررررد و بی احساس و دائم المتلک...یا داره پشت سر داییام حرف میزنه یا مامان و اون یکی خاله م...همه شم از بقیه گلایه داره...از نظرش همه بهش بدهکارن و باید براش یه سری کارا انجام میدادن و ندادن

قاشق نشسته