2777
2789
عنوان

امتحان نهایی زبان برم یا نرم

335 بازدید | 48 پست

هنوز تموم نکردم بلدم نیستم امسال سال اول ترمیمم هست اگه نرم نمره و تراز پارسال رو میزارن

چیکار کنمممممممم

دمپایی خرگوشی دلش دریا میخواد،ولی از آب میترسه

خودت بهتر میدونی . 

اما الانم تا صبح خیلی وقت داری بشین بخون  . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حالا شاید نمرت بهتر از پارسال شدضرر که نمیکنیپارسال چند شدی؟

اگه بره نمره امسالش رو براش رد میکنن 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

برو حالا شاید نمرت بهتر از پارسال شدضرر که نمیکنیپارسال چند شدی؟

آخه بلد نیستم از یه طرفم میگم اگه امسال نرم بعد دوباره میتونم زبان ترمیم بزنم

واقعا نمیدونم چیکار کنممممم

مگه هر نمره ای که بهتر باشه رو لحاظ نمیکنن؟؟؟

فکر کنم امسال تغییر کرده . استارتر بهترمی‌دونه 

من پارسال ترمیم معدل کردم تراز بالاتر رو لحاظ میکردن

نه چون ترمیم اولم هر نمره ای که ترازش بالاتر باشه

خب خوبه پس برو ، ضرر که نمیکنی .

الآنم بشین‌بخون 

من پارسال دینی چند درس نخوندم ترمیم بودم بعد با کلی استرس رفتم  فکر کردم دینی گند زدم بعد 19 شدم 

آخه بلد نیستم از یه طرفم میگم اگه امسال نرم بعد دوباره میتونم زبان ترمیم بزنمواقعا نمیدونم چیکار کنم ...

بابا فکر میکنی چیزی بلد نیستی 

یکم واژه ها رو مرور کن گرامر رو مرور کن 

ریدینگ ها رو خوب بخون 

مگه چقدر از کتاب و نخوندی؟

خب خوبه پس برو ، ضرر که نمیکنی .الآنم بشین‌بخون من پارسال دینی چند درس نخوندم ترمیم بودم بعد با کلی ...

شما سال دوم واسه ترمیم هستید؟