2777
2789
عنوان

شما چ رفتاری بااین جاری دارید

450 بازدید | 18 پست

کمتراز یکماه قبل ب شوهرم حمله کرد برادرش هرچی دهنش بود بهش گفت سراینکه چرا خونش نمیریم چرا زنش تو خونم اشغال میریزه تذکرمیدیم یا جایی سرمایه گذاری میکنیم ازش مشورت نمیگیریم بامنم خیلی بد حرف زد کلی دادبیدادکردمتاسفانه تو یه ساختمونیم اینا همش از حسادت زنشه رو مغزشه زنشم سلیطه اس همه ازش میترسن، تمام دارایش ب اسم زنشه اونم میمیره براش حالا کاری ندارم، اخرماه دوزهمی خانوادگی همسرم خونه ماست اصلا دلم نمیخاداینا بیان ولی هستن، چطوری رفتارکنم بفهمن چ اشتباهی کردن کرچه اینا پررو تر ازین حرفان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان رفتارت چجوریه باهاشون تویه ساختمون سلام علیک دارین

خوده نکبتشو ندیدم با شوهرش سرد سلام میکنم بدون لبخند سلام خسته نباشید یامرسی همین. خودشم پریشب زنک زد بهم سرد جوابشو دادم

محل سگ نده اون داراییش به نام زنشه و مجبوره هرکار بخواد بکنه زنه هم میندازش به جون شما

زنه ازوناس یکیو میبینه شروع میکنه ب کار کردن یوقت اومد تو اشپزخونه بهش میگم شمازحمت نکش خودم هستم، خیلی دنبال جلب توجهه

اه نمیشه دعوتشون نکن دعوت هم کردی سنگین برخورد کن باهاشون من به شخصه از دورهمی های ماهانه به شدت بدم ...

خودمم بدم میاد بخاطرشوهرم ک فامیلاشو ببینه عضو شدم اینم مث تعاونی قرعه کشی ب اسمم دراومد، ماه قبل نرفتم دیدم اسمم افتاد این همه پول دادم اینجوری خودم ضررمیکنم.