2777
2789
عنوان

چقد بچگیمون همه چیز خوب بود

216 بازدید | 21 پست

همه‌چیز رو برنامه بود...سرساعت صبحانه و ناهار سر ساعت شام

سرساعت ۱۰ خاموشی

۶ هم که بلندمون میکردن بریم مدرسه

قشنگ سیرخواب بودیم و پر انرژی

اما حالا چی...

تا دم دمای صبح بیدار

بی‌خوابی

فکروخیال

واقعا چجوری انقد زود مارو میخوابوندن؟من اصلا حریف دخترم نمیشم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بودیادمه مهمونی بودیم ساعت ۹ میشد باید برمیگشتیم خونه تایم خوابم بودالان ساعت۳ تازه باید ۷ ...

دقیقاااا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

واقعا حتی نظافتمون هم روبرنامه بودحتی تفریح امون هم بابرنامه بودوچقدرذوق میکردیم واسه پارک رفتن اخرهفته وشربت عرق نعنا توکلمن وکه بعدهربازی میرفتیم  یه لیوان میخوردیم 😍یااون بسته تخمه توبرگه کاغذلوله شده میخریدیم

گاهی انسانم آرزوست
من 7 شب میخوابیدم😁😁😁

تو از هممون جلوتر بودی

من زودترین تایمی ک خوابوندنم ۹ بود بعد کمکم شد ده 

دیگه بیشتر نشد

بعد اصن پوستم عالی رشد موهام عالی

الان پوست افتضاح موهام میریزه

نمیگم به خواب ربط داره همش اما بی تاثیر نیست

مال من عالی بود اما هر سال که بزرگتر میشدم بد و بدتر میشد

اره مال منم

تو از هممون جلوتر بودیمن زودترین تایمی ک خوابوندنم ۹ بود بعد کمکم شد ده دیگه بیشتر نشدبعد اصن پوستم ...

من دهه شصتی ام

بچه ها زود میخوابیدن

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

ولی من حاظرم بمیرم ولی بک ثانیه از بچگیم رو دوباره تجربه نکنم 

حتی یه خاطره خوب هم به یاد ندارم

فقط یادمه بابام معتاد بود مامانم خیانتکار و صبح تا شب جلو منو داداشم دعوا میکردن دم به دیقه پلیس دم درمون بود همش استرس بعدشم طلاق گرفتن پیش مادر پدرم زندگی میکردیم عین خدمتکار باهامون رفتار میکردن 

‌‌

واقعا حتی نظافتمون هم روبرنامه بودحتی تفریح امون هم بابرنامه بودوچقدرذوق میکردیم واسه پارک رفتن اخره ...

وای دلم خیلی تنگ شد الان کاش میشد بچگیمونو بغل کنیم

ولی من حاظرم بمیرم ولی بک ثانیه از بچگیم رو دوباره تجربه نکنم حتی یه خاطره خوب هم به یاد ندارمفقط یا ...

اخ عزیزدلم

انشاءالله از این به بعد زندگی برات شیرین بشه