2777
2789

من داییم فوت شده یبار میره توی خواب یه غریبه ای میگه من پسر فلانیم 

پدربزرگم رو کل شهر حتی شهر های اطراف به خاطر شغلش خوب میشناسن،و میگه برو به مامانم بگو قلیه ماهی برام درست کنه خیلی هوس کردم و خانومه میاد خونه پدربزرگم اینا تعارف میکنن میاد داخل خونه میگه فقط اومدم یه چیزی بگم گه پسرت توی خواب خیلی تاکید کرده برام قلیه ماهی درست کن 

داییم عاشق قلیه بود 

مادربزرگم سریع قلیه درست میکنه ولی سبزی قلیه نداشته یه چند تا سبزی دیگه استفاده کرده برای توی غذا 

شبش میره توی خواب عموی مامانم میگه به مامانم اینا بگو دستتون درد نکنه قلیه خیلی خوشمزه بود ولی سبزیش فرق داشته خیلی ازش تشکر کن هوس دستپختش رو کرده بودم🙂

خیلی اومده به خواب خودمون و بقیه و دقیقا واقعیت رو میگه همیشه خدایا شکرت🥲💔

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر اینطور چیزا خیلی ناراحت میشم ماه هاست خواب داداشم رو ندیدم آخرین بار دنبالش بودم گفتم ولم چرا ولم نمیکنی چرا همش دنبال منی برو دیگه مامان باز چرا مریض چرا مریضی مامان تمومی نداره تنهاش نزار الهی بمیرم براش لعنت به من

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

وای چه جالب خدا رحمت کنه همه رفتگان رو

ممنونم انشالله 

داییم کلا توی خواب همه میاد بدون شک،آدم بسیار بسیار خوبی بود اهل محبت و عشق ورزیدن بود،یه عروسی میرفتیم میگفتن تو هم مثل بقیه پسرا برو برقص میگفت خجالت میکشم دخترا نگاهم میکنن آدم مذهبی نبودا سر به زیر بود خیلی .....

توی خواب عشق سابقش رفته بود بهش گفته بود تو که سنی نداشتی چرا مردی گفته بود که قبل خواب دو تا کشمش خوردم باعث مرگم شد سریع از رفیقاش پرسیدم توی خوابگاه کشمش داشتین موقعی ک داییم اونجا بود گفتن آره اتفاقا با چایی میخورد🙂

حتما ادم خوبی بوده که تند تند مبتونه به خواب بقیه برهخدا رحمتش کنه

ممنونم بله خیلی 

کل شهر از خوبیش میگفتن،پدربزرگمم آدم خیلی خوبیه 

ببین میره تو خواب کسایی که حتی ما رو نمیشناسن خیلی عجیبه

ممنونم بله خیلی کل شهر از خوبیش میگفتن،پدربزرگمم آدم خیلی خوبیه ببین میره تو خواب کسایی که حتی ما رو ...

خدا رحمتش کنه

حتما دلیلی داره یا نمیخواد پدر مادرش داغ دلشون تازه بشه با دیدنش

ممنونم انشالله داییم کلا توی خواب همه میاد بدون شک،آدم بسیار بسیار خوبی بود اهل محبت و عشق ورزیدن بو ...

روحش شاد

ایست قلبی شدن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن