دوسش ندارم. از وقتی خیانتشو دیدم از چشمم افتاده. بهش اعتماد ندارم حس میکنم ب پشه ماده هم نظر داره. قبلا تو گوشیش کنجکاوی میکردم اینکه کجا میره میاد. ولی الان اصلا. چون دیگ بهش بیتفاوتم. ولی وقتی میبینم اونم هیچ تلاشی برا درست شدن اوضاع نمیکنه بیشتر ازش متنفر میشم. دیگنمیتونم تحملش کنم ولی بخاطر شرایط مالیم بخاطر دخترم و حتی بخاطر اینکه هنوز آمادگیشو ندارم فعلا دارم زندگی میکنم. ولی نمیدونم تا کی تحمل داشته باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا رو خودت کار کن رو ارامشت یواش یواش یه چیزی به نام خودت کن بعد تهدیدش کن حضانت دخترت بگیر خودتو جمع کن برو بگو واسه اینکه خیانت جبران کنی خونه ماشینی بزنه به نامت و حضانت بچه به اسمت کنه تا بمونی کنارش
عشق رو فراموش کن و فقط دنبال قدرت و سلطه به این مرد باش . اینجور آدم ها رو فقط باید مهارشون کنی و خرشون کنی و با پنبه سر ببری و فقط پول ها و ملک و املاکسونو ازشون بگیری . اگر ندارن بفرستی شون سر کار مثل خر . بلا نسبت خر کار کنن پولاشومو ازسون بگیری . به جای جادو مدفوع هم به خوردشون بدی . رحم نکنی بهشون . مکه اون به روح و روان تو رحم کرده که تو بهش رحم کنی ؟
فعلا رو خودت کار کن رو ارامشت یواش یواش یه چیزی به نام خودت کن بعد تهدیدش کن حضانت دخترت بگیر خودتو ...
بیشتر از مسائل مالی مسائل روحی اذیتم میکنه. میترسم دخترمو بگیره. این آقا هیچی نداشت خانواده من دستشو بند کردن الان شرکت زده و دک و پز داره. زورمه فردا پزشو ب من بده. میترسم بعدا بی پولی بهم فشار بیاره. یا همش اطرافیان. خیلی مسائل دیگ
همین الانشم رحم نمیکنه. همه ناراحتیم از اینکه من تندخو و عصبی و افسرده شدم بخاطر کارای اون. چرا اون ...
یکی از دادتشام آدم به شدت عوضی و بد ذات و نامردیه . امشب که خونه نبود همه مون میگفتیم و میخندیدیم . به پدر و مادرم گفتم تو رو خدا یه پولی چیزی بدید به این فقط بره . زودتر این آفت رو از زندگی ما بیرون کنید بزارید روزگارمون خوش باشه . داداشمه ولی از صد تا دشمن بدتره . آدمایی که حال آدمو بد میکنن باید تکلیفشونو روشن کرد وگرنه نمیزارن زندگی کنی . به فکر باش این آدمی که منبع انرژی منفی شده تبدیل به زیردستت بشه .