2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو تحمل کنم

230 بازدید | 12 پست

دوسش ندارم. از وقتی خیانتشو دیدم از چشمم افتاده. بهش اعتماد ندارم حس میکنم ب پشه ماده هم نظر داره. قبلا تو گوشیش کنجکاوی میکردم اینکه کجا میره میاد. ولی الان اصلا. چون دیگ بهش بیتفاوتم. ولی وقتی میبینم اونم هیچ تلاشی برا درست شدن اوضاع نمیکنه بیشتر ازش متنفر میشم. دیگ‌نمیتونم تحملش کنم ولی بخاطر شرایط مالیم بخاطر دخترم و حتی بخاطر اینکه هنوز آمادگیشو ندارم فعلا دارم زندگی میکنم. ولی نمیدونم تا کی تحمل داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا رو خودت کار کن رو ارامشت یواش یواش یه چیزی به نام خودت کن بعد تهدیدش کن حضانت دخترت بگیر خودتو جمع کن برو بگو واسه اینکه خیانت جبران کنی خونه ماشینی بزنه به نامت و حضانت بچه به اسمت کنه تا بمونی کنارش 

عشق رو فراموش کن و فقط دنبال قدرت و سلطه به این مرد باش . اینجور آدم ها رو فقط باید مهارشون کنی و خرشون کنی و با پنبه سر ببری و فقط پول ها و ملک و املاکسونو ازشون بگیری . اگر ندارن بفرستی شون سر کار مثل خر . بلا نسبت خر ‌ کار کنن پولاشومو ازسون بگیری . به جای جادو مدفوع هم به خوردشون بدی .  رحم نکنی بهشون . مکه اون به روح و روان تو رحم کرده که تو بهش رحم کنی ؟ 

فعلا رو خودت کار کن رو ارامشت یواش یواش یه چیزی به نام خودت کن بعد تهدیدش کن حضانت دخترت بگیر خودتو ...

بیشتر از مسائل مالی مسائل روحی اذیتم میکنه. میترسم دخترمو بگیره. این آقا هیچی نداشت خانواده من دستشو بند کردن الان شرکت زده و دک و پز داره. زورمه فردا پزشو ب من بده. میترسم بعدا بی پولی بهم فشار بیاره. یا همش اطرافیان. خیلی مسائل دیگ

یه زوج میشناختم روابطشون سم خالی شده بود

اگه متقعد هستی واسه آرامش خودت وقتایی شوهرت خونه نیست داری کار میکنی

ویس حدیث کسا و زیارت عاشورا بزار

انرژی منفی از خونه ت بره

روح و روان خودت هم آروم تر شه

اینکارو کرد خانمه گفت خیلی بهتر شدیم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
عشق رو فراموش کن و فقط دنبال قدرت و سلطه به این مرد باش . اینجور آدم ها رو فقط باید مهارشون کنی و خر ...

همین الانشم رحم نمیکنه. همه ناراحتیم از اینکه من تندخو و عصبی و افسرده شدم بخاطر کارای اون. چرا اون نباید یچیزیش بشه

بیشتر از مسائل مالی مسائل روحی اذیتم میکنه. میترسم دخترمو بگیره. این آقا هیچی نداشت خانواده من دستشو ...

خب تو اول الویتت خودت باید باشی خوشگلم 

با تراپی به خودت بیا کم کم به خودت برس تیپ بزن آروم آروم نرمش کن میفهمم چی میگی یواش یواش مال اموالش در بیار از دستش 

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته واقعن میفهممت ولی اگه راهی داره ببخش و دوباره از نو شروع کنین بخاطر خودت ...

بخشش ک ن. ولی گفتم شاید ب صلاح دخترم باشه موندنم. ولی این آقا انقد اخلاقص بد شده ک دیگ نمیتونم

همین الانشم رحم نمیکنه. همه ناراحتیم از اینکه من تندخو و عصبی و افسرده شدم بخاطر کارای اون. چرا اون ...

عزیزم من بهت کلیپ های آنیا لیش تو یوتیوب پیشنهاد میکنم خیلی خوبه بشین گوش کن 

همین الانشم رحم نمیکنه. همه ناراحتیم از اینکه من تندخو و عصبی و افسرده شدم بخاطر کارای اون. چرا اون ...

یکی از دادتشام آدم به شدت عوضی و بد ذات و نامردیه . امشب که خونه نبود همه مون میگفتیم و میخندیدیم . به پدر و مادرم گفتم تو رو خدا یه پولی چیزی بدید به این فقط بره . زودتر این آفت رو از زندگی ما بیرون کنید بزارید روزگارمون خوش باشه . داداشمه ولی از صد تا دشمن بدتره .‌ آدمایی که حال آدمو بد میکنن باید تکلیفشونو روشن کرد وگرنه نمیزارن زندگی کنی . به فکر باش این آدمی که منبع انرژی منفی شده تبدیل به زیردستت بشه . 

بخشش ک ن. ولی گفتم شاید ب صلاح دخترم باشه موندنم. ولی این آقا انقد اخلاقص بد شده ک دیگ نمیتونم

عزیزم بدون بخشش موندن عذاب دادنه خودته 

دخترت هم نیاز داره عشق پدر و مادر ببینه 

منم بخاطر بچه هام موندم فراموش نکردم ولی بخشیدم تا بچه هام زندگی خوب داشته باشن 

بازم هرکسی ی شرایطی داره عزیزم 

امیدوارم بهترینهای دلت اتفاق بیفته

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو