2777
2789
عنوان

خدایاااااا نجاتمون بده

206 بازدید | 18 پست

از دست اونایی که هی می گن .خوب خوب

از دست اونایی که هی میگن عکس عکس

از دست اونایی که مروج رفتارهای بدن

از دست اونایی که میخوان بگن ما خیلی با کلاسیم

از دست بادمجون دور قاب چینا

از دست بازجوهای سایت

از دست مشکوکای سایت

از دست تهمت زنای سایت

از دست ....... خدایاااااا

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون روشن فکرا والا اونروز من گفتم شوهرم مشروب نمیخوره منم بدم میا از اینچیزا همه شون پریدم سرم بعد ...

بیخود .من با کسی که بدونم مشروب میخوره اصلا ارتباط هم نمی گیرم. خیلی ها اینجورین.اینا همونان که گفتم😱

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

حالا اگز روشنفکری اینه که منم بخورم برم تو خیابون هوار بکشم یا شوهرم بخوره هر روز کتکم بزنه یا چی بشکنه همون بهتر که عقب مونده باشم جالب اینجاست که حالا شوهرشون روزی یه کتکی مفصلی هم بهشون میزد اینجو ر ادعاشون میشد

من دیگه دلم خنک شد وقتی میگفتن کتک میخوریم گفتم حقتون همون کتک خوردنه

نه رنج هیچ کس منو شاد نمی کنه😢

وقتی یه خانمی با اینچیزا موافقه مشخصه که شوهرشم بهتر از این نیس که یا خیانت کاره یا کتک زن

اخه این بدبختا بعضیاشون برا نوع کتک خوردنشون هن کلاس میزارن