2777
2789

میگم کسی که کلاس زبان نره ولی با زبان مدرسه بخواد ادامه بده موفق میشه؟ آخه همه کسایی که میخوان به طور تخصصی زبان یاد بگیرن میرن کلاس زبان

بله میشه

شنیدن پادکست‌ها، آهنگ‌های انگلیسی و حتی صحبت کردن با خودت باعث تقویت مهارت شنیداری و گفتاری می‌شه. دفترچه‌ای برای تمرین نوشتن و گرامر داشته باش و سعی کن خودت متن بنویسی. 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عزیزم برای حفظ لغت تنها راهش اینه که فقط باهاشون سعی کنی جمله بسازی خیلی ماندگار میشه 

برای ماندگارب گرامر هم حتما ب زبان فارسی گرامر رو بخون تا قشنگ مفهومش رو درک کنی و هر گرامر رو با مثالش یاد بگیر 

برای تمرین لیسنینگ یک کتاب داستان صوتی انتخاب کن و جمله ب جمله باهاش تکرار کن باهمون سرعت و لهجه و بعد برای خودت خلاصه گویی کن داستان رو 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 

من در نی نی سایت دوره مجازی آموزشی گذاشتم. تضمینی آموزش میدم 

❌تضمینمم اینه که پرداخت هزینه بعد هز رضایت و شرکت در کلاسه. بعد از ۳ جلسه ❌

تایم کلاس نامحدود✔️✔️✔️

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

من یک کتابی نوشتم  و با اون یک دوره ۳۰ جلسه  آموزش کاااامل گرامر و اسپیکینگ. دارم  از"" پایه""

اموزش به زبان خیلی ساده هست و به راحتی ضعیف ترین افراد هم یاد می‌گیرند.

شما رو خیلی زود به هدفتون می رسونه✔️

این دوره از پایه شروع میشه. و به یک سطحی می‌رسید که میتونید انگلیسی صحبت کنید وتمام گرامرهارو  به صورت کاربردی یاد بگیرید

👍به صورت خصوصی در تلگرام یا ایتا

👍قسطیه.

👍دریافت هزینه بعداز رضایته.پایان هر ۳ جلسه .

👍تایم کلاس نامحدوده.  تاهر زمان که درس براتون جابیفته و ب توضیح و تمرین نیاز داشتید کلاس ادامه داره

❌میتونید چند جلسه رایگان شرکت کنید و بعد تصمیم بگیرید ...❌

آموزش کامل گرامر و اسپیکینگ هست

واین  کتابیه که خودم نوشتم و آموزشش میدم..

هزینه ی کل ۳۰ جلسه،  قسطیه.

هر قسط ۲۱۰

هم میتونید به صورت‌ خودخوان داشته باشید که تمریناتش پاسخنامه هم داره

و هم میتونیدکلاس شرکت کنید .

به صورت خودخوان هزینه کلا ۵۰۰ تومنه که کامل تمام درس های کتابم و تمریناتش و پاسخنامه رو یک جا براتون میفرستم .

پیام بدید درخدمتم🌹

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...