2777
2789
عنوان

بالا بودن cprکودک دو ساله

133 بازدید | 12 پست

بچم آزمایش داد دوروزه تب داره قطع نمیشه چندتا دکتر هم بردم تو این دوروز الان که مواب آزمایش گرفتم با تب آوردم خونه دکتر گفت بستری نمیخاد دارو و پروفن و استامینوفن 

چکار کنم استرس دارم دلم آروم نمیگیره دو شبانه روزه نخوابیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر تب cpr بالاست

مرتب استامینوفن بده هر شش ساعت. بعد دادن استا پاشویه کن. کشاله ران، زیربغل

اگه با استا تب پایین نیومد، شربت بروفن بده، ولی حتما معده اش پر باشه. دیگه چند روز تحمل و مراقبت کن تا دوره اش بگذره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دکتر هر ۸ساعت پروفن و هر ۴ ساعت استامینوفن نوشته

بروفن رو حتما شکم پر بده و اگه تب با استا پایین نمی اومد.

انشالله زود خوب میشه. پسر من کل پاییز پارسال مریض بود. دائم تو همین وضعیت بودیم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ممنونم

بهتر شد پسرت عزیزم؟ 

اره یکمی ولی گلوش خیلی صدا میده

به سلامتی

گلوش صدا میده یعنی چی؟

منطورت اینه سرفه میکنه یا موقع نفس کشیدن صدا میده؟