2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ی روز خوب رو میخواد ک هموطنامون دغدغه ای نداشته باشن همه خوشحال باشن😥😢

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

ی روز خوب رو میخواد ک هموطنامون دغدغه ای نداشته باشن همه خوشحال باشن😥😢

کاش بیاد اون روز.عشقا واقعی باشن همه شاد باشن گرونی نباشه ازدواج واسه همه مهیا بشه

کاش بیاد اون روز.عشقا واقعی باشن همه شاد باشن گرونی نباشه ازدواج واسه همه مهیا بشه

از بچگی بهمون گفتن ی روز خوب میاد خدا کنه بیاد ،کلا اینا ک دارن نسل جوون رو نابود میکنن و همه رو افسرده کردن 😪

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

از بچگی بهمون گفتن ی روز خوب میاد خدا کنه بیاد ،کلا اینا ک دارن نسل جوون رو نابود میکنن و همه رو افس ...

اره یکیش من.فقط زندگی میکنم.همین نه هدفی نه بچه ای نه ازدواجی هیچی.ی زندگی که داره میگذره فقط پولم ندارم عشق حال کنم حداقل.من هیچ وقت بچه وارد این دنیا نمیکنم

اره یکیش من.فقط زندگی میکنم.همین نه هدفی نه بچه ای نه ازدواجی هیچی.ی زندگی که داره میگذره فقط پولم ن ...

هیی فقط بگم تنها نیسی خیلیها بیشتر از ت حسرت ت دلشونه خدابزرگه ریشه ظلم ریشه کن میشه ی روز، پول رو ک میشه ب دست آورد کار و تلاش و...