2777
2789

دوستم خانوادش باعث شدن ضعف پسر داشته باشه و جوریه که با یه پسر رل میزنه پسره با این دلیل که میگ میام خواستگاریت گولش میزنه بعد ی مدت ک کات میکنه بلافاصله با یکی دیگ رل میزنه حتی ی ماهم فاصله نمیده ما هم توی شهر کوچیکی هستیم خیلی زود پخش میشه حالا اینا به کنار

الان با یکی رله ولی همش به پسرای دیگه توی دانشگاه نخ میده یعنی صداشو نازک میکنه و...

درحدی که یه پسره که نمیشناختیمش و مراسم بود گفت اون دختره کجاست به من همش امار میداد

من خیلی ناراحتم براش چجوری بهش بگم نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون نمیفهمه داره چیکار میکنه چی سرش میاد اگه ادامه بده من شهرمونو میشناسم خواهرم نداره هیچکس نیس بهش ...

خوب شاید خودش مشکلی بااین قضیه نداره

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین

تنها کار مفیدی که میتونی بکنی اینه که راهتو ازش جداکنی و فاصله بگیری تاخودتم رو پایین نکشیده 

ب قول خودت اون واسه شهر شمانیست پس فکر خودت باش که با همچین شخصیتی دیده نشی و نپری

چون حرفی بهش بزنی نه تنها گوشی نمیده بلکه برات گارد میگیره و سعی میکنه خودتم خراب کنه 

تنها کار مفیدی که میتونی بکنی اینه که راهتو ازش جداکنی و فاصله بگیری تاخودتم رو پایین نکشیده ب قول خ ...

دقییییییقا من دوستش نیستم حتی صمیمی نیستیم ولی همکلاسیم همش میاد کنار من بعد میاد هم تو همون محوطه دانشگاه خدانکنه یه پسر ببینه و بدترش خدانکنه اون اشنا باشه داد میزنه با دست نشون میده که عهههه فلانیییی