2777
2789
عنوان

چرا باید اینقد مصیبت بکشم

182 بازدید | 15 پست

پارسال همین موقع ها مادرم از سرطان فوت کرد 

امسال بابام یهو تشنج کرد و فهمیدیم تومور تو سرش داره و عمل کرده 

من و برادرم دست تنها چیکار کنیم چجوری از کسی که چنین مشکلی داره مراقبت کنیم اخه 

هیچکس هم دلسوز ما نیست همه دنبال کار و زندگی خودشونن خدایا ما چقدر بدبختیم چرا باید این همه بلا سرمون بیاد اخه ما دو تا چیکار کنیم تنها 

از اون شب تشنج کردنش اینقد وحشت کردیم که من پریودم افتاد جلو و بهم ریخته شب ها وحشت دارم کلا 

هنوز بیمارستانه و عمو و عمه م پیشش میمونن گاهی. ولی وقتی بیاد خونه ما چیکار کنیم تنها میترسیم😭 تازه نگران جواب پاتولوژی هم هستیم 

اگه چیزی باشه چیکار کنیم خدایا ما خیلی گناه داریم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا چشمتون زدن یا دعا گرفتن حتما پیش یه دعانویس مطمعن بروو. اصلا شوخی بردار نیس چون اتفاقات دوربرت خیلی غیر عادیه ماعم ی همسایه داریم کلی گرفتاری و بلای اسمونی سرش اومد اخرش فهمیدن طلسمشون کردن

من ۲۴ برادرم ۱۸😔😔😔

عزیزم این حس طبیعی هست کاملا درک میکنم 

نگران نباش استرس هم نداشته باش خدا بزرگه 

مطمئن اگه مشکلی پیش میاد توان مقابل باهاشم خدا بهتون و کمک های غیبی بهتون میرسه  نگران نباش ریلکس کن فکرتو آزاد کن یه سیبو ک بندازی بالا ۱۰۰ تا چرخ میخوره تا بیاد پایین

ب قول شاعر :گاهی گمان نمیکنی اما بهتر می‌شود....

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
عزیزم این حس طبیعی هست کاملا درک میکنم نگران نباش استرس هم نداشته باش خدا بزرگه مطمئن اگه مشکلی پیش ...

حالم واقعا بده کاش مادرم بود من هنوز درد نبود اون رو دلمه

حتی شنیدم دایی هام پشت سرمون چرت هم گفتن 

برادرم یادش رفته بود اون روز کارت پول ببره حالش خوب نبود 

به جاش داییم پول ام ار ای داده و بعد پشت سرمون گفته که اینم داشته با جیب خالی اومده!! یا مثلا گفته اینا اینقد ترسو هستن تو زندگی میخوان چیکار کنن! فکر کن بابت همچین شرایطی به ما گفتن ترسو!