2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139669 بازدید | 906 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماها دور و بر خواهرتون رو بگیرید. باهاش حرف بزنید. من دو تا دختر دارم با کل دنیا عوضشون نمیکنم‌. دیگه هم بچه نمیخوام.

با شوهرخواهرتونم حرف بزنید توجیهش کنید اول که خواست خداست دختر و پسر بودن بعد خدا کنه که سالم و عاقبت به خیر بشن. بعدم تعیین کننده جنسیت مرده. بگید هوای خواهرتونو داشته باشه درست رفتار کنه

الانم که شوهرش انگار غم باد گرفته کسافت

کاش این مزخرفاتو از گوش و ذهن مردم پاک کنن

واقعا یعنی میشه کسی، بچه دار بشه و از چیزی که خدا داده ناشکر باشه، همون خدا که مردو خلق میکنه، زنم خلق میکنه، این کار ینی اوج جسارت به.... نعوذبالله بالله 

یعنی استغفرالله علم خدا از ما؟ 

شماها دور و بر خواهرتون رو بگیرید. باهاش حرف بزنید. من دو تا دختر دارم با کل دنیا عوضشون نمیکنم‌. دی ...

دقیقا منم با اینکه خودمم داداش ندارم،خدا بهم دوتا دختر ناز داده الحمدالله که سالمن و دارمشون،خدا دوتا گل دخترامو سالم نگه داره دیگه هم بچه نمیخوام نه خودم نه همسرم، روزی هزاران بار شکر میکنیم وجودشون رو، جنسیت دست ما نیس که...هرچی خدا بخواد همون میشه،انشاالله همه ی بچه ها سالم باشن و عاقبت به خیر و خوشبخت شن 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

حالا من ی چیز بگم ، من بچه اولم دختر الان ۱۳ سالش شده. 

نمیدونم شکر خدارو چجوری ب جا بیارم . نمیدونم خدا منو میبخشه اکر در طول این سالها باهاش رفتار بدی داشتم (اگر) 

بی نهاییییییت از خدا ممنون و شکر. انگار خواهرمه. انگار دوستمه. خدا ب حق حضرت زهرا(س) به هر کسی ک دوست داره عطا کنه.  خدا من رو ب خاطر ناشکری هایی که اگر کردم ببخشه. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

خیلی شوهر خواهرت مسخرس با این تفکر مسخره تر از خودش 

یعنی چی دختر پسر نداره که ...همین باعث شده خواهرت افسردگی بگیره و اذیت بشه چون فکر می‌کنه حامی نداره اونم بعد زایمان که خانما خیلی حساس میشن ..‌جاری هم فاقد شعور بوده 

دقیقا منم با اینکه خودمم داداش ندارم،خدا بهم دوتا دختر ناز داده الحمدالله که سالمن و دارمشون،خدا دوت ...

عزیزم من سه بچه دارم. نگو بچه نمیخوام یکی دیگه هم بیار.

دقیقا منم با اینکه خودمم داداش ندارم،خدا بهم دوتا دختر ناز داده الحمدالله که سالمن و دارمشون،خدا دوت ...

چون خودم تک فرزندم گفتما. البته شراطتتون رو نمیدونم. ولی میگم محکم نگو نمیارم. و خوشبحالت ک دو دختر گل داری. خیلی خوبه. ارزومه کاش خواهر داشتم

پارسال من باردار بودم و فهمیدیم بچه دختره و کلی شادی کردیم

چند وقت بعد تو خونه مادرشوهرم ،پدر جاریم گفته بود دختر من فقط پسر میزاد و نسل شما رو ادامه میده

وقتی خبرش به ما رسید همسرم میخواست قیمه قیمه ش کنه،من گفتم ولش کن ارزشی نداره

چند ماه بعد من جاریم حامله شد و همش میگفت علایم پسر دارم،ولی خدا بهش دختر داد

شاید باورتون نشه باباش حتی بیمارستان نیومد عیادت دخترش و دخترش خیلی خجالت میکشید

خلاصه که زمین بدجوری گرده

من بارداریهای سختی دارم. سر دومی تا حد مرگ پیش رفتم. بچه دوست دارم اما توانش رو ندارم

اها. مراقب خودت باش قشنگم. چون دیدم این ذهنیت رو ک مثلا یکی از نزدیکانم دو پسر داره میگفت باردار بشم فک میکنن ب خاطر جنسیت. میگفتم نکنه ب خاطر این ذهنیت باردار نشید. 

خدا دخترای گلتون رو حفظ کنه

اجازه بده نپذیرم 

مگه هنوزم کسی میگه من پسر زام ؟؟؟ مگه کسی که زایمان کرده میتونه به کسی دیگه بگه بدنت ترک داره یا سیاهه اصلا امکان نداره

آدم بد ذات زیاده ولی هیچ کس انقد احمق نیست اینجوری حرف بزنه 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری