2777
2789
عنوان

تو یه ماه حداکثر چقد میشه کم کرد

215 بازدید | 28 پست

من نون و برنج و شیرینی رو حذف کردم بدون ورزش چقد میشه کم کرد 

78کیلو ام با قد170میخوام بشم 65

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بدنت داره 

من زود اب میکنم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
۱کیلو یا کمتر

نه بابا فقط سالاد میخورم

هفته ای یک کیلو که میشه ماهی چهار کیلو حداکثر و هفته ای نیم کیلو که میشه ماهی دو کیلو حداقله

جطور بعضیا ده یازده کم میکنن😣

اگه فقط گیاهی بخوری دوست من 10 کم کرد پوستشم خراب نشد خوراکش فقط کدو سبز پخته گوجه فرنگی و لیموعمانی بود

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
اگه فقط گیاهی بخوری دوست من 10 کم کرد پوستشم خراب نشد خوراکش فقط کدو سبز پخته گوجه فرنگی و لیموعمانی ...

افرین دلم میخواد 😍