2777
2789
عنوان

کنکوری ها و کسایی که اطلاع دارن

133 بازدید | 7 پست

من اطلاعی از کنکور و شرایطش ندارم سطح سوالات نهایی دوستم نهایی ها رو داده و گریه میکنه که گند زدم پزشکی خوب قبول نمیشم باید بشینم پشت بخدا نمیدونم شما بگید با این نمره ها فعلا میتونه دانشگاه های خوب مثل شیراز و تهران قبول شه؟؟

نمره هاش به صورت حدودی 

دینی ۱۹ 

فیزیک ۱۹ 

سلامت ۱۸.۵ 

فارسی ۱۸ 

بچه ها مغزم و خورده همش میگه گند زدم پزشکی دانشگاه خوب قبول نمیشم به نظرتون واقعا بده ؟ انقدر گفته منم دیگه باورم شده 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اون یکی تاپیکت برای من نوشتی عقده ای و قفل بود جوابت بدمخواستم بگم عزیزم خودتی!!! شما نوشتی من ج ...

نمی‌دونم کدومو میگی ولی آدم بی دلیل که به یکی نمیگه این صفت و احتمالا شما یه ری اکتی نشون دادی باعث شده اینو بگم

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی