2777
2789
عنوان

امتحان نهایی ها

79 بازدید | 5 پست

تا الان سه تا امتحان نهایی دادم که دو تاش رو خراب کردم😢😢

اون یکی رو هم نمیدونم چجوری تصیح میکنن ولی به نسبت اون دوتا بهتر دادم. فارسی یازدهم امسال خیلی سخت بود، من سوالات پارسال رو بهتر حل کردم، خانوادمم اصلا درک نمیکنن، فکر میکنن خودم نمیخونم، میگم بابا بخدا سطحش سخت بود بقیه بچهام همینو میگن، میگن تو چیکار به بچها داری، همش تهدید میکنن که اگه کارنامت بد شه فلان میکنیم، چمیدونم گوشیو میگیریم ازت، دیگه نمیذاریم بری بیرون، چادر سرت میکنیم، و ازین چرت و پرتا، همش تهدید، دریغ از یذره درک، بخدا ما دانش آموزام داریم خسته میشیم😭

انقدر بخون و آخر برو ببین سوالا مثل چی سختن هیچکس هم درکت نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیست کجایی؟ الان بجای زیست خوندن و وقت گذاشتن روی بقیه هنوز داری به اون سه تا فک میکنی؟ سه تای بعدی ...

فصل پنجم، استرس دارم نه میتونم بخوابم، نه بخونم، آخه تو فکر کن، هی بهت گوشزد کنن که چیکار کردی امتحانو، بعدشم شروع کنن ب تهدید، ذهنت درگیر نمیشه؟ من مستمر فارسی و دینی رو هم خراب کرده بودم و امیدم همین نهایی بود که اینجوری کردم...

مجبور نیستی حقیقتو واقعیتو بگی الکی بگو خوب دادممگه نمیگی میخونی؟ تهش نتیجه ساکتشون میکنه

وقتی با این سطح امتحانا خوندنام نتیجه نمیده، خداشاهده  از پارسال سوال طرح کرده بودن نامردا

فصل پنجم، استرس دارم نه میتونم بخوابم، نه بخونم، آخه تو فکر کن، هی بهت گوشزد کنن که چیکار کردی امتحا ...

الان هرکاری کردی تموم شده و دیگه برنمیگرده،گذشتت یه خاطرس ولی آیندت هنوز تو مشتته..سه تای دیگه هنوز مونده و هنوز زبان رو از عمومیا داری که ضریبش بالاس پس کاری به تهدید و گوشزد نداشته باش و ادامه بده

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.