الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر امضات عجیب بود یعنی واقعا ممکنه بانیه اشک های منم تقاص پس بده؟
ققنوس جان، بیشتر از سه ماه گریه میکنم و میگم کاش ببینم تقاص پس میده، ولی امروز تصمیم گرفتم ببخشم، شاید حالم خوب بشه و اتفاق های خوب دوباره توی زندگیم بیفته، شاید این یه راه حل باشه برای برگشتن به روزهای شاد گذشته...
نوع مانهواش؟ بیاله از این بیالهای کیوت مهربون بدون خشونت ، من جینکس و اون خاکبرسریای دیگه رو خوندم(😑😂سلامت روانم رو به چخ دادم) ولی تمایلم روی استریته واسه همین اینو نخوندم همش ردش میکنم ولی هر کانالی میرم اتفاقی میبینمش😑😂
من خیلیا و بخشیدم تو زندگیم اما این یه مورد رو نمیخوام ببخشم من ایمان دارم ب آخرت ب اینکه به حساب ک ...
آدما هر چقدر هم پست باشن توی همین دنیا یه جایی جواب بدی هاشون رو میبینن اونجاست که چهره اونی که دلشو شکستن جلوی چشمشون میاد، مطمئنم یه روزی یه جوری دلش میشکنه که زمین گیر میشه و تجسم اشک های من میشه مایه عذابش