2777
2789
بدون هیچ کس و هیچ چیز تو دنیا ارزش اشکات رو نداره

می‌دونی اگه آدم اشک می ریزه بخاطر ارزش طرف مقابل نیست بخاطر دلی که شکسته هزار تیکه شده سوزش داره 

بخاطر غروری که له  شده 

بخاطر عمر و جوونی و هنوچی که تباه شده 

بخدا که امشب از ته دلم آه کشیدم 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر امضات عجیب بود یعنی واقعا ممکنه بانیه اشک های منم تقاص پس بده؟

ققنوس جان، بیشتر از سه ماه گریه میکنم و میگم کاش ببینم تقاص پس میده، ولی امروز تصمیم گرفتم ببخشم، شاید حالم خوب بشه و اتفاق های خوب دوباره توی زندگیم بیفته، شاید این یه راه حل باشه برای برگشتن به روزهای شاد گذشته...

ققنوس جان، بیشتر از سه ماه گریه میکنم و میگم کاش ببینم تقاص پس میده، ولی امروز تصمیم گرفتم ببخشم، شا ...

من خیلیا و بخشیدم تو زندگیم اما این یه مورد رو نمی‌خوام ببخشم من ایمان دارم ب آخرت ب اینکه به حساب کتابی هست مناظر اون روز میمونم 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
می‌دونی اگه آدم اشک می ریزه بخاطر ارزش طرف مقابل نیست بخاطر دلی که شکسته هزار تیکه شده سوزش داره بخا ...

واقعا درک میکنم چی میگی عزیزم

به خصوص وقتی که بعد چند وقت یاد اون حرفا میفتی قلبت تیر میکشه💔🥲

آدما باید بیشتر مراقب حرفا و رفتارشون باشن

شوخی میکنییییی😬😬😬😬 مانهوا چی هست حالا؟

😂😂😂بوخودا 

نوع مانهواش؟ بی‌اله از این بی‌ال‌های کیوت مهربون بدون خشونت ، من جینکس و اون خاک‌بر‌سریای دیگه رو خوندم(😑😂سلامت روانم رو به چخ دادم) ولی تمایلم روی استریته واسه همین اینو نخوندم همش ردش میکنم ولی هر کانالی میرم اتفاقی میبینمش😑😂

من خیلیا و بخشیدم تو زندگیم اما این یه مورد رو نمی‌خوام ببخشم من ایمان دارم ب آخرت ب اینکه به حساب ک ...

آدما هر چقدر هم پست باشن توی همین دنیا یه جایی جواب بدی هاشون رو میبینن اونجاست که چهره اونی که دلشو شکستن جلوی چشمشون میاد، مطمئنم یه روزی یه جوری دلش میشکنه که زمین گیر میشه و تجسم اشک های من میشه مایه عذابش