2777
2789
عنوان

سلام من نزدیک بیست روزه خونه پدرم اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیشد برگشتی خونت؟

برگشتم مجبور شدم 

میدونی پدرومادرم پشتم بودن قبول کردنم 

ولی بچه هام خیلی سروصدا میکردن اینام خیلی اذیت میشدن آپارتمانیه وکوچیک خونشون 

من خودم کم آوردم واقعا سخت بود 

بچم کوچیکه نمیشد برم سرکاری 

سه سالشه ووابسته

خلاصه نشد که نشد 

باید پول داشته باشی پول حلال مشکلاته وقتی بچه داری دیگع نمیشه بدون پشتوانه

اگر بچه نداشتم میرفتم سرکار راحت بودم یا حداقل طلایی چیزی داشتم که نه

وقتی اومدم خونم شوهرم فقط میخندید منم خندیدمو تموم  بعدشم گف ازت راضی نیستم چرا رفتی منو تنها گذاشتی من میرم سرکار و.....

برگشتم مجبور شدم میدونی پدرومادرم پشتم بودن قبول کردنم ولی بچه هام خیلی سروصدا میکردن اینام خیلی اذی ...

عزیزم خوب کردی برگشتی هیشکی واست نمیمونه جز شوهرت حتی اگ بزنه هم تقصیرخودمونم هست ب مردا نباید جیزی گفت هرچی گفت بگو چشم اصلا بخث نکن

من خودم دعوامون شد ب پدرم زنگ زدم اوضاع بدتر شد باهم بگو مگو کردن دشمن شدن باهم 

خلاصه ک حکمتش این بود ک فهمیدم ب هیشکی نباید حرفامو بزنم دیگ ازاین ببعد کتکم خوردم دم نمیزنم چون خودمم تقصیر دارم فرداش از دلم درمیاره ماآشتی میکنیم ولی شوهرم ی عمر درنظربقیه بدمیشه