امشب به شدت دلم گرفته شاید اگه آدم دور برم نبود یه بلایی سر خودم میاوردم من هفته37 کیسه آبم پاره شد و بچم بدنیا اومد وزنش 2600 الان 6روزشه مادرم از وقتی که توی بیمارستان بچه رو دیده یکسره داره زیر گوشم ور ور میکنه حتی پیش شوهرم میگفت من هرچی بچه زاییدم درست بود از خودش تعریف میکنه میگه تو که بچه دومته باید تا 4کیلو میشد غروبی میگفت این چرا انقدر کوچیکه مردم اینو ببینن فرار میکنن به هرکس میرسه وزن بچمو میگه میگه نارس بود حالم خیلی خرابه فقط این نیست بقیه هم میگن من چکار کنم
من بچم وقتی نارس دنیا اومد ۱/۵۰۰وزنش بود،با هیچ کس نزار مقایسه ش کنن،بزرگ میشه وزن میگیره،مهم سالم بودنشه،به مادرت نقطه ضعف نشون نده،بگو هر چی باشه عشق دل مامان و باباشه،تنش سلامت
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ببین، مادرت حرفاش بدجوری اذیتت کرده و حق داری عصبی باشی. بچه 2600 وزنش کوچیک نیست، وزن خوبه و نارس نیست. بزار بهش بگی سکوت کنه و دست از قضاوت برداره. اگر فشار زیاد شد یه جایی برو که یه نفس راحت بکشی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
ببین، مادرت حرفاش بدجوری اذیتت کرده و حق داری عصبی باشی. بچه 2600 وزنش کوچیک نیست، وزن خوبه و نارس ن ...
چشام پر میشه بغض گلومو گرفته دلم میخواد برم تو خیابون مثل دیونه ها راه برم با صدای بلند گریه کنم شاید خالی شم چند روزه به شدت فشار رومه میخواستم قوی باشم نمیتونم
وای حال روحیم افتضاح شد امروز خودمو باختم دارم میمیرم دیگه
تو مادری،باید قوی باشی عزیزم ،قدم نورسیده هم مبارک
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)