2777
2789

تهش تنهاییه من سی دو ساله که این وضع رو گذروندم تهش هیچ کسی نمیمونه پس سعی کن  خودت به فکر خودت باشی ته تنهایی من از بین رفتن  و قطع رابطه کردن یه خانواده سمی و یه خانواده شوهر سمی تر و یه شوهری که جز رابطه جنسی به چیز دیگه ای اهمیت نمیدم منم همین وضعمه اما ته من همین تنهایی که تو تنهایی خودم باید قوی تر بشم بدون دوست داشتن آدما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین خودش درد بزرگیه

خیلی خیلی بدتر از درده اما درد از زمانی که بدنیا اومدم همراهم بوده یا اینکه تا عمر دارم یادم نمیره چطوری بال و پرم رو چیدن و گذاشتن آن تنهایی خودم بسوزم و حسرت چیزای کوچیک و بزرگ رو بخورم کاری که یه خانواده سمی و اشغال می کنه اگه غریبه باهات بکنه اینقدر درد نداره تازه سنگین تر از اون بچه ای که باید جوری بزرگش کنم که نه شبیه مادرم باشم شبیه پدر هیولام و این بزرگترین بار سنگینی که روی دوشمه که هیچ وقت نمی‌خوام جای پای اونا بزارم