2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو نبینین ناخوداگاه روی روح و روانتون تاثیر میذاره به جاش فیلمای طنز ببینید

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
قبلاخیلی دوست داشتم تقریبا فکر کنم همه فیلم ترسناکارودیدم ولی الان خیلی انرژی منفی میگیرم همه داستان ...

موافقم 

منم خیلی وقت بود نمیدیدم 

حدودا ۳ سال ندیدم

۴،۵ ماهه دوباره فیلم ترسناک میبینم 

دوباره باید بزارم کنار.. چون تاثیر منفی میزاره

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

درست میگی..دیگه سعی میکنم نبینم

بخدا من ی فیلم دیدم تا ی هفته درگیرش بودم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
وقتی میبینی دیگه نباید بهش فکر کنی عزیزم

اصن نمیشد لامصب همش صحنه هاش تو ذهنم بود

موافقم منم خیلی وقت بود نمیدیدم حدودا ۳ سال ندیدم۴،۵ ماهه دوباره فیلم ترسناک میبینم دوباره باید بزار ...

همین فیلم ترساننده خیلی بدبودصحنه هاش سردردمیگرفتم بعدش فک کنم قسمت اولش بودموهای دختررومیکنه کل پوست کنده میشه یادم میوفته ریشه موهام درد میگیره😵‍💫😂

همین فیلم ترساننده خیلی بدبودصحنه هاش سردردمیگرفتم بعدش فک کنم قسمت اولش بودموهای دختررومیکنه کل پوس ...

الهی.. قسمت ۳ هم من امشب دیدم اول فیلم یه خانواده که دوتا بچه کوچولو داشتن رو کشت همشونو

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

همین فیلم ترساننده خیلی بدبودصحنه هاش سردردمیگرفتم بعدش فک کنم قسمت اولش بودموهای دختررومیکنه کل پوس ...

ی جاش دختره رو تو حموم آتیش میزنه میسوزه دیدی اونجاشو

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

آره قسمت اول بود و بدترین جاش همون جا بود که زن رو از وسط نصف کرد