2777
2789

اگه هست میشه بگه درخواست دوستی بدم چندتا سوال بپرسم

اگه میخوای بگی همینجا بپرس،نگو!دلایل خودمو دارم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

در رابطه با چیه سوالتون؟ منظورم چه قسمت هاییه

اع تو دیروز تو یه تاپیک باهم داشتیم حرف میزدیم😂

عزیزم بزار سوالام کامل بگم اگه تونستی وقت بزار اصن همینجا کامل بگو

چندتا مدرک زبان داریم؟

هرکدوم فرقش چیه؟به بالا تر بودنه یا باهم متفاوتن؟

منظورم همین آیلتس اینا که میگن چجوریه

۳_کدوم ازین مدرک ها بهتره و کاربرد هرکدوم کجاس

_آزمون هاشو کجا میدن؟

منبع آزمون ها از کجاس؟

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

بفرمایید

وای فمینیست😍😂

هروقت وقت داشتی جواب بده

چندتا مدرک زبان داریم؟

هرکدوم فرقش چیه؟به بالا تر بودنه یا باهم متفاوتن؟

منظورم همین آیلتس اینا که میگن چجوریه

۳_کدوم ازین مدرک ها بهتره و کاربرد هرکدوم کجاس

_آزمون هاشو کجا میدن؟

منبع آزمون ها از کجاس؟

وای فمینیست😍😂هروقت وقت داشتی جواب بدهچندتا مدرک زبان داریم؟هرکدوم فرقش چیه؟به بالا تر بودنه یا باه ...

در کل ۸ تا مدرک زبان داریم

از بینشون آیلتس و تافل رایج ترن اگر قصدت مهاجرت هست بستگی داره کدوم کشور میخوای مهاجرت کنی مثلا آمریکا و کانادا آیلتس مد نظرشونه 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

در کل ۸ تا مدرک زبان داریماز بینشون آیلتس و تافل رایج ترن اگر قصدت مهاجرت هست بستگی داره کدوم کشور م ...

😂😂خیلی ممنون که همه رو کامل و واضح و مفصل توضیح دادی

😂😂خیلی ممنون که همه رو کامل و واضح و مفصل توضیح دادی

سوال آخرت من چهار سال پیش تافل دادم دقیق نمیدونم

ولی در رابطه با اون سوالت که گفتی تفاوتشون آیلتس ۹ نمره هست تافل ۱۲۰ 

و اینکه کشور های آمریکا کانادا آیلتس مد نظرشونه 

بعضی از مدرک ها برای مهاجرتن بعضیاشون هم صرفا فقط برای تدریس هستن 

اع تو دیروز تو یه تاپیک باهم داشتیم حرف میزدیم😂عزیزم بزار سوالام کامل بگم اگه تونستی وقت بزار اصن ه ...

عه داداش چطوری 😂😂 حالا چی میگفتیم؟ 😂😂😂

ببین تا جایی که من میدونم دوتا داریم یکی آیلتس یکی تافل برای آیلتس یه آزمونی هر ساله برگزار میشه فکر میکنم بین المللی باشه باید ثبت نام کنی از پنج نمره هم هست بعد مدرک معتبر بهت میدن این مدرک رو هرجای دنیا ببری قبول میکنن 

میتونی با یه معلم زبان دوره برداری واسه آیلتس ولی خب باید خیلی خوب بخونی 

برای مهاجرت و تحصیل هم باید مدرک آیلتس داشته باشی که بستگی داره اون کشور چه نمره آیلتسی بخواد مثلا استرالیا چهار از پنج بخواد تو باید چهار نمره رو داشته باشی بتونی بری و اینکه واسه آیلتس گرفتن باید خیلی قوی کار کنی

سوال آخرت من چهار سال پیش تافل دادم دقیق نمیدونمولی در رابطه با اون سوالت که گفتی تفاوتشون آیلتس ۹ ن ...

خب کجا آزمون بدم،از کجا منبع پیدا کنم،نمیخوام برم کلاس،قبلا رفتم تجربه خوبی ندارم،اصن شاید معلم خصوصی بگیرم

نه نمیخوام هیچکدوم ازینکارارو کنم صرفا میخوام مدرک زبان داشته باشم،در این صورت کدوم بهتره؟تافل داشته باشه همه کشورا نمیشه؟

عه داداش چطوری 😂😂 حالا چی میگفتیم؟ 😂😂😂ببین تا جایی که من میدونم دوتا داریم یکی آیلتس یکی تافل ب ...

😂😂نمیدونم ولی زیاد باهم حرف زدیم یادم نی سر چی

اگه از پنج نمره اس چرا اکثریت میگن هفت و هفتونیم شدیم😭😂مطمئنی درست میگی

خب کجا آزمون بدم،از کجا منبع پیدا کنم،نمیخوام برم کلاس،قبلا رفتم تجربه خوبی ندارم،اصن شاید معلم خصوص ...

معلم خصوصی بهترینه 

اوکی اگر به فکر مهاجرت نیستی مدرک FCE مناسبه اگر سطحت بالاتر intermediate باشه میگیری

این مدارک ام مناسبن CAE  FCE CPE  معتبر هم هستن