2777
2789
عنوان

پیام من به دوس پسرم

181 بازدید | 22 پست

چتامونو نگه داشته بودم هروقت یادم رفت باهام چکار کردی مرور کنم نمیدونم اصلا چرا همچین ادمی رو تو زندگیم راه دادم من حسمو برات گذاشتم تو فقط دنبال برطرف کردن نیازت و خالی کردن عقده هات با من بودی وسیله جنسیت وسیله برای تسکین عقده های روانیت تخلیه خشم و عقده هات از بقیه روی من خیلی باید ادم حقیری باشی که اینجوری از کسی سواستفاده کنی آزار دیدنشو ببینی و لذت ببری اعتماد به نفس بگیری از درد کشیدن اون امیدوارم یه جوری خورد بشی که سلولای بدنت فریاد بزنن از شدت درد بارها و بارها چتمونو خوندم پیامات و مرور کردم حرفا و کارات موقع بیرون رفتنمونو مرور کردم بارها و بارها گریه کردم بارها تنها رفتم بیرون گریه کردم و داد میزدم تو این چیزا رو نشونه ضعف و حقارت من دیدی اره شایدم من خیلی حقیر رفتار کردم که به خودت اجازه دادی تا این حد بهم توهین کنی ولی من بارها این قضیه رو مرور کردم دردایی که کشیدم و چندین و چند بار مرور کردم که هیچ وقت یادم نره چه غلطی کردم یادم نره چقد ساده لوح و مظلوم بودم

دیگ وقتشه چتارو پاک کنم 

تو عقده برتر بودن تو سواستفاده از دیگرانو داری  برای این میزان از حقیر بودنت متاسفم

این پیام خوبه بهش بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دخترا همه چیزو میدونید و میفهمید ولی بازم خودتون اجازه میدید ک ازتون سواستفاده بشه مشکل از خودتو ...

مگه تو پسری؟ 

اگر پسر هسی با این جمله ای که گفتی نشون دادی توام یه حر.. زاده عین پارتنر منی وگرنه از یه مرد همچین چیزی رو نمیشنوی هیچ وقت

اگه قبلا باهاش کات کردی که نه واقعا لازم نیستاگه الانم میخوای کات کنی این توضیحا اضافس بگو کات و تما ...

خیلی وقته کات کردم ولی هنوز دردش باهامه از وقتی کات کردم چندین بار پیام داده میخوام با این پیام هم میزان آسیبی که دیدم و بفهمه هم بفهمه که دیگ ضعفی ندارم 

مگه تو پسری؟ اگر پسر هسی با این جمله ای که گفتی نشون دادی توام یه حر.. زاده عین پارتنر منی وگرنه از ...

من تاحالا حرمت هیچ دختری رو زیر پانگزاشتم

درست حرف بزن

خدا بهت عقل داده و باید طرفت رو از رفتارش بسنجی و بشناسی

همون اولین بار ک بحث رو کشید ب انحراف باید میفهمیدی ک هدفش چیه

باز هم میگم تقصیر خودتونه ک برای خودتون ارزش و خط قرمز قائل نیستید.

وجدان صدای خداست.

من تاحالا حرمت هیچ دختری رو زیر پانگزاشتمدرست حرف بزنخدا بهت عقل داده و باید طرفت رو از رفتارش بسنجی ...

تو هیچی از رابطه ما نمیدونی هیچی از زندگی من نمیدونی اصلا نمیدونی چی شده  همین که درد تو جملات من و ندیدی نشون میده قدرت درکت پایینه پتانسیل یه ادم بی رحم عوضی رو داری

تو هیچی از رابطه ما نمیدونی هیچی از زندگی من نمیدونی اصلا نمیدونی چی شده همین که درد تو جملات من و ...

اصلا جوابشو نده عزیزم

فقط و فقط برای تقویت عزت نفست و تسکین دلت تلاش کن اگر نیازه از یک متخصص کمک بگیر