2777
2789

هرچی بدبختی میکشیم به خاطر سادگیه مامانمه داداشم معتاد بود بابام انداختش لیرون زندگیمونو سیاه کرده بود کلی رفیقای معتادشو میاورد خونمون ماخونمونو عوض کردیم حالا مامانم میگه بیارش خونمون گناه داره باید جمعش کنیم بابا چرا نمیفهمه بابام هرچی میگه بازم میگه گناه داره بخدا کلی گریه کردم دوباره بیاد عذاب بکشم همش مادربزرگم دخالت میکنه جمعش کنین

چی بگم 

من مخالف طرد کردن آدم معتادم 

گناه داره بیماره خودش آواره اش هم کنیم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم من مخالف طرد کردن آدم معتادم گناه داره بیماره خودش آواره اش هم کنیم

بابا خیلی اذیت میکرد مارو ابرومونو برده بود ادمای عین خودشو میاورد زندگیمون جهنم بود

از خدا میخوام کمکتون کنه و دوباره با خوبی و خوشی و سلامتی و آرامش دور هم جمع بشید الهی آمین

به شهدا متوسل شید ما برا یه فردی که دچار بود به شهدا خیلی متوسل شدیم نتیجه دیدیم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بابا خیلی اذیت میکرد مارو ابرومونو برده بود ادمای عین خودشو میاورد زندگیمون جهنم بود

میفهمم چی میگی کامل خودم مورد مشابهی داشتیم زندگی واقعا جهنم میشه 

کاش خودشون بخوان خوب شن 

چی بگم من مخالف طرد کردن آدم معتادم گناه داره بیماره خودش آواره اش هم کنیم

کدوم بیمار خانم .معتاد از نظر من یه مجرمه .کسی رو عمدا مبتلا نمیکنن .خودش رفته معتاد شده کسی به زور نبردتش که بیمار باشه .

اگر هم بخواد بیاد باید تعهداتی بده .خونه جای ادمه جای زندگیه ،نه مکان برای مصرف و رفیق بازی 

کدوم بیمار خانم .معتاد از نظر من یه مجرمه .کسی رو عمدا مبتلا نمیکنن .خودش رفته معتاد شده کسی به زور ...

آره اینم حرف منطقیه 

ما خودمون خیلی عذاب کشیدیم بعد که گذاشتیمش کمپ انقد ازش خسته بودیم هفت دوره پشت سر هم گذاشتیم موند همونجا