2777
2789

من خود بیمار انگاری دارم. هرروز درگیر یک بیماری جدیدم. همش از این دکتر به اون دکتر. الان یک هفته پاهام درد میکنه میگیره بی حس میشه دستام درد میکنه گردنم درد میکنه مطمعنم مریضی بدی گرفتم ایندفعه . دارم میمیرم. اصلا توان راه رفتن ندارم. انگار بدنم خالیه. حتی میترسم دکتر برم. دیگه امشب با شوهرمم بحثم شد. همه رو خسته کردم.

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

آروم باش

همین که قبول کردی خودبیمار انگاری داری ینی صد هیچ جلویی.

مدیتیشن کن ذهنت آروم بشه

حتی اگه دردی هم داشته باشی چیزی نیست که درمان نشه.

اوکی؟ اول ذهنت رو آروم کن بعد بدنت رو 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدنت ضعیفه که مریض میشی 

اول سیستم ایمنیتو قوی کن 

دوم مصرف لبنیات سبزیجات و میوه های ویتامین دار زیاد کن 

ببین آدم وقتی مریض میشه که بدنش ضعیف شده باشه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

😂ول کن بابا گرفتگی عضلاته از خستگیه بیماری بد کجا زود

نمیدونم بخدا. نمیدونم دردام واقعی یا کاذب

خسته شدم😭😭😭😭

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

آروم باشهمین که قبول کردی خودبیمار انگاری داری ینی صد هیچ جلویی.مدیتیشن کن ذهنت آروم بشهحتی اگه دردی ...

نمیتونم بخدا. هرکاری میکنم ذهنم آروم نمیشه دائم فکر مرگ دارم. فکر زندگی که نکردم. حسرت گذشته.

نمیدونم بخدا. نمیدونم دردام واقعی یا کاذبخسته شدم😭😭😭😭

همه قرار نیست تا ابد زنده بمونن بلاخره میمیریم بهتره بجای اینکه همش خودتو مریض بدونی ورزش کنی غدای خوب بخوری بری استخر بری پیاده روی 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

برو روانشناس با یه قرص زندگیت از این رو به اون رو میشهمراجعه به روانشناس هم نیازه به خدا جدی بگیرید

رفتم روانپزشک دارو گرفتم دست و پام شروع به لرزش کرد ترسم بیشتر شد قطع کردم. با روانشناسم در ارتباطم ولی نمیتونم کنترل کنم

نمیتونم بخدا. هرکاری میکنم ذهنم آروم نمیشه دائم فکر مرگ دارم. فکر زندگی که نکردم. حسرت گذشته.

خا که چی بشه؟ مثلا به مرگ فکر میکنی که چی بشه؟ همه میمیریم. همین الانم با این فکرات داری زندگی نمیکنی 

حسرت گذشته رو میخوری و الانتو از دست میدی

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

وسواسه عزیزم 

اگه اهل مطالعه هستی کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون نویسندش دیوید برنز 

ولی تکالیف و تمارینش رو باید حتما انجام بدی

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

همه قرار نیست تا ابد زنده بمونن بلاخره میمیریم بهتره بجای اینکه همش خودتو مریض بدونی ورزش کنی غدای خ ...

میدونم همه میمیریم. ولی همش میگم من الان بمیرم بچه هام چی. فکر میکنم بدترین شکل میمیرم فلج میشم. کسی نیست مراقبتم کنه. امشب دیگه شوهرمم عصبانی شد گفت ده روز برو خونه مامانت یا هرجایی حالت بهتر میشه داری به همه ما آسیب میزنی😭

خا که چی بشه؟ مثلا به مرگ فکر میکنی که چی بشه؟ همه میمیریم. همین الانم با این فکرات داری زندگی نمیکن ...

میدونم بخدا ولی دست خودم نیست. دخترم امتحان داره ارامش ندارم ازش یک سوال بپرسم. از شدت اضطراب دایم با همه درگیرم

میدونم همه میمیریم. ولی همش میگم من الان بمیرم بچه هام چی. فکر میکنم بدترین شکل میمیرم فلج میشم. کسی ...

بچه هات طوری نمیشن یمدت میرن زیر دست مادربزرگ بعدم شوهرت زن میگیره به خوبی و خوشی زندگی میکنن به فکر خودت باش برو مشاوره برو باشگاه ذهنت مریضه جسمت طوریش نیست

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

وسواسه عزیزم اگه اهل مطالعه هستی کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون نویسندش دیوید برنز ولی تکالیف و ت ...

دارم کتابش رو اصلا تمرکز ندارم بخونم. تمام عضلاتم گرفته

فکر میکنم بیماری بدی گرفتم