من خود بیمار انگاری دارم. هرروز درگیر یک بیماری جدیدم. همش از این دکتر به اون دکتر. الان یک هفته پاهام درد میکنه میگیره بی حس میشه دستام درد میکنه گردنم درد میکنه مطمعنم مریضی بدی گرفتم ایندفعه . دارم میمیرم. اصلا توان راه رفتن ندارم. انگار بدنم خالیه. حتی میترسم دکتر برم. دیگه امشب با شوهرمم بحثم شد. همه رو خسته کردم.
آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه قرار نیست تا ابد زنده بمونن بلاخره میمیریم بهتره بجای اینکه همش خودتو مریض بدونی ورزش کنی غدای خ ...
میدونم همه میمیریم. ولی همش میگم من الان بمیرم بچه هام چی. فکر میکنم بدترین شکل میمیرم فلج میشم. کسی نیست مراقبتم کنه. امشب دیگه شوهرمم عصبانی شد گفت ده روز برو خونه مامانت یا هرجایی حالت بهتر میشه داری به همه ما آسیب میزنی😭
آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....
میدونم همه میمیریم. ولی همش میگم من الان بمیرم بچه هام چی. فکر میکنم بدترین شکل میمیرم فلج میشم. کسی ...
بچه هات طوری نمیشن یمدت میرن زیر دست مادربزرگ بعدم شوهرت زن میگیره به خوبی و خوشی زندگی میکنن به فکر خودت باش برو مشاوره برو باشگاه ذهنت مریضه جسمت طوریش نیست
مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶🌫️